Arkadaşlar ben oyun sistemi topluyorum ama ben cok kararsız kaldım amd mi intel mi kurayım sistemimi lütfen yorumlarınızı bekliyorum nolur yardım edin şimdiden cok teşekkürler :)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: HuseyinBicer
Arkadaşlar ben oyun sistemi topluyorum ama ben cok kararsız kaldım amd mi intel mi kurayım sistemimi lütfen yorumlarınızı bekliyorum nolur yardım edin şimdiden cok teşekkürler :)
Size MEŞE tavsiye ediyorum.
Hem bütçe de önemsiz, bedava. Oyunları bilmem ama MEŞE olayını gören jet hızıyla gidiyor
quote:
Bütçe ne kadar?
850 TL işlemci,anakart.ekrankartı ve ram alcam sadece
quote:
850 TL işlemci,anakart.ekrankartı ve ram alcam sadece
MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 168 TL
GTX 660 ile HD 7870 Pitcairn (175W) performansları birbirine çok yakın, daha verimli (140W) olduğu için 660 tercih ettim 1920*1200 çözünürlük ile oyunları yüksek detaylarda oynatabilen bir ekran kartı.
bu seviyede 160 TL ye x4 640 varken modüllü FX lere fazladan para verme, performans ve verimlilik aynı 95W, 4 GB' tan fazla sistem belleği kullanan oyun yok. İleride isterseniz 4GB daha alınarak DUAL olarak kullanılabilir.
bütçen uygunsa sizin için gerekli ise, kasa ön panel USB 3.0 konnektör özelliği de olan anakart alabilirsin