Şimdi Ara

Oyun içinde mouse sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mouse ile ilgili bir sorunum var, Battlefield 2 de oyuna giriyorum,multiplayer veya singleplayer farketmiyor oyunum orjinal,server seçerken veya oyun arayüzünü kullanırken,oyun serveri yüklenirken sorun yok fakat oyuna girince haritada SPAWN (doğum noktası) seçmem gerekiyor ama ben mouse'yi hareket ettiremiyorum?!

mouse imleci oyundayken hareket etmiyor,ne silah seçebiliyorum ne spawn noktası.Oyunu başka bilgisayarda çalıştırdım bir sorun olmadı,sorunsuzca oynadım ama evdeki bilgisayarda mouse böyle bir hata veriyor.oyun içinde hiç hareket ettiremiyorum.(oyunu kurarken sorun yok)

acaba sorun benim bilgisayardaki directx te veya oyunu destekleyen bilgisayar programlarında olabilirmi? yada benim bilgisayarın faresinde bir sıkıntımı var(sanmıyorum)

bu sorunu battlefield 2,battlefield bad company 2 ve battlefield 2142 de (2 lerde hep bi sorun var) yaşıyorum.Sizce neden böyle oluyor? lütfen yardımcı olun.
    Bunu sormadan önce internette biraz araştırdım ama Türkçe forum sitelerinde veya başka yerlerde bir kaynak yok veya henüz kimse böyle bir sorun yaşamamış (yaşadıysada dile getirmemiş)

ingilizce olarak google'de arama yaptım aynen böyle : 'Battlefield 2 Mouse indicator doesn't move when playing game'
    karşıma bu çıktı ama ingilizcem pek iyi değil,en azından onların argolarını jargonlarını anlayamam.Bu linkte bir şeyler konuşmuşlar ama bir çözüm bulamadım

http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=16781

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero267 -- 25 Ağustos 2014; 17:27:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.