Şimdi Ara

OYUN ICINDEN KREDI KARTIYLA RP SATIN ALIRKEN (west)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oyun icinden kredi kartıyla rp alırken kartın kayıtlı oldugu telefon numarasına onay kodu filan geliyor mu yoksa direk cekiyor mu? Hesap WEST

• Cekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKIR OKAN

Cekiyor

nasıl cekiyor ? telefona onay kodu gelmiyor mu ?
  • Onay felan gelmiyor direk çekiyor hesabın mail adresine teşekkürler tarzı mail geliyor o kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babanın kredi kartından mı çekicen nabıcan

Kredi kartını bilmiyorum da enparada onay kodu istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Babanın kredi kartından mı çekicen nabıcan

Kredi kartını bilmiyorum da enparada onay kodu istemiyor.

:) Yok ustada daha önce kartımı hesabıma kaydetmistim daha sonra oyunu bıraktım kart ekstreme baktıgımda para cekildigini gördüm. Cok güvensiz degil mi böyle olması ?
  • Cortéz kullanıcısına yanıt
    İnternetten pek alışveriş yapmıyorsunuz sanırım kart numarası, son kullanma tarihi, ad soyad, güvenlik koduyla çoğu yerden alışveriş yapabilirsiniz. Çoğu site onay istemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortéz

arkadaslar oyun icinden kredi kartıyla rp alırken kartın kayıtlı oldugu telefon numarasına onay kodu filan geliyor mu yoksa direk cekiyor mu? Hesap WEST

Kartından direk çekiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego26

İnternetten pek alışveriş yapmıyorsunuz sanırım kart numarası, son kullanma tarihi, ad soyad, güvenlik koduyla çoğu yerden alışveriş yapabilirsiniz. Çoğu site onay istemez.

Bildiginiz bu tarz siteler var mı alışveriş ?
  • siteyle alakalı değil bu olay banka ile alakalı banka onay kodu istiyor şayet kart çalınma vb durumlara karşın bu önlem.Eğer bir yada daha fazla alışveriş yaparsanız aynı yerden o zaman onay koduna gerek kalmıyor biliyorum ben.
  • Sadece binlerce liralık alışveriş yaptığın zaman telofununa onay mesajı geliyor diye biliyorum ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.