Bildirim
OYUN ICINDEN KREDI KARTIYLA RP SATIN ALIRKEN (west)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HEKIR OKAN
Cekiyor
nasıl cekiyor ? telefona onay kodu gelmiyor mu ? -
Onay felan gelmiyor direk çekiyor hesabın mail adresine teşekkürler tarzı mail geliyor o kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Babanın kredi kartından mı çekicen nabıcan
Kredi kartını bilmiyorum da enparada onay kodu istemiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterKill88
Babanın kredi kartından mı çekicen nabıcan
Kredi kartını bilmiyorum da enparada onay kodu istemiyor.
:) Yok ustada daha önce kartımı hesabıma kaydetmistim daha sonra oyunu bıraktım kart ekstreme baktıgımda para cekildigini gördüm. Cok güvensiz degil mi böyle olması ? -
İnternetten pek alışveriş yapmıyorsunuz sanırım kart numarası, son kullanma tarihi, ad soyad, güvenlik koduyla çoğu yerden alışveriş yapabilirsiniz. Çoğu site onay istemez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cortéz
arkadaslar oyun icinden kredi kartıyla rp alırken kartın kayıtlı oldugu telefon numarasına onay kodu filan geliyor mu yoksa direk cekiyor mu? Hesap WEST
Kartından direk çekiyor diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: diego26
İnternetten pek alışveriş yapmıyorsunuz sanırım kart numarası, son kullanma tarihi, ad soyad, güvenlik koduyla çoğu yerden alışveriş yapabilirsiniz. Çoğu site onay istemez.
Bildiginiz bu tarz siteler var mı alışveriş ? -
siteyle alakalı değil bu olay banka ile alakalı banka onay kodu istiyor şayet kart çalınma vb durumlara karşın bu önlem.Eğer bir yada daha fazla alışveriş yaparsanız aynı yerden o zaman onay koduna gerek kalmıyor biliyorum ben. -
Sadece binlerce liralık alışveriş yaptığın zaman telofununa onay mesajı geliyor diye biliyorum ben.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X