Şimdi Ara

Oyun incelemeleri yazacak, videolar cekecek editor ariyoruz!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeri burasi midir bilmem ama, umarim moderator arkadaslar uygun yere tasir. Arkadaslar iyi seviyede bir teknoloji/oyun blog sitemiz var. Bu site suan piyasada bulunun bu tarz cogu siteden farkli bir konsepte icerik olarak. Icerikleri farkli bir uslup ve mizac ila yaziyoruz. Alan adimizdan da kaynaklaniyor, maskotumuzu kullanarak insanlara bu yoldan hitap etmeye calisiyoruz.

Her neyse arkadaslar, 1 adet inceleme editoru ariyoruz. Suan bizimle calisan 2 editorumuz var zaten. 1 tane de bilgisayar uzerinden kendi sesi dahilinde oyun inceleme, oyun videolari cekecek editor arkadasimiz var. Anlastik kendisiyle ancak ay sonu aramiza katilacak. Proje sahipleri ile bu rakamin 2 olmasi gerektigi kararini aldik. Neyse arkadaslar aradigimiz editor kriterlerine geceyim;

-turkceyi duzgun kullanmali, sadece videolu icerik girme zorunlulugu yok.
    -sitede ki mizaci, uslubu cok iyi derecede anlayip benimsemesi gerekli, ve girecegi metin bazli icerikler bu sartlara uygun olmali (uzun bir detay)
    -oyunlar hakkinda bilgili olmali, yeni cikan oyunlara merak duymali.
    -alacagimiz editorun ilgilendigi kisim oyun olacagi icin incelemeler hakkinda bilgi sahibi olmali.
    -ortami video cekmeye musait olmali. yani bilgisayari ilah gibi olmasa da canavar gibi olmali :p Cekecegi videolar da kendisini ekrana katmayi istemiyoruz, ancak sesiyle anlatim yapabilmeli. ayni sartlar konsol icin de gecerli. ***oyun, ekipman, ve diger ihtiyaclar tarafimizca gonderilecektir***

diger tum detarlar icin pm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zLucas -- 26 Mayıs 2016; 17:23:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maaş, yol, yemek, sigorta?

Pm bekliyorum, saydığınız vasıfları taşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.