Bildirim
OYUN İSTEKK
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
GTA Vice City... -
worms world party -
gtayı denedim düşük boyutlu oyunu nu bulmadım worms world party nasıl bi oyun benim pc kaldırrmı acaba -
Worms'ta solucanları savaştırıyorsun, kaldırır bilgisayarın herhalde. Age of Empires 2 yükle, Red alert 2 olabilir. Ne tür oyun seviyorsun ki? -
Yükle Vice City, Age of 2, Red Alert 2, çalıştırmazsa yükle plants % Zombies çok eğlenceli.26mb kadarda boyutu var. -
bnm pcde 4gb ram 2gb ekran kartı var bu oyunları çalıştırırmı
-
süper mario -
Buyur kardeşim..Bu oyun öyle grafik fln istemez üstelikte çok zevklidir fakat online oyundur..Açtığım konunun linkini vericem resimlere fln da basit ve güzel bir oyun...
http://forum.donanimhaber.com/m_37735086/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P@ntera -- 11 Şubat 2010; 13:50:24 > -
Mafia.Hayatında görebilceğin en iyi TPS'lerden biridir. -
quote:
Orijinalden alıntı: @h@t
Mafia.Hayatında görebilceğin en iyi TPS'lerden biridir.
Katılıyorum ama kaldırır mı pc si bilemiyorum . Ben işlemcimi anakartımı değiştirdim. Ekran kartı takmadm İntel yani anakarttan ullanıyo ekran kartı. Ann 171 i bie kasmadan oynuo:d ekan kartı lırsm uçr inş -
max payne 2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X