Şimdi Ara

Oyun Karakteri Tasarımım [Bol Detaylı & SS'li] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
7
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu zebaniye benziyor diyenler ne kadar boş insanlarsiniz daha once bir zebani gordunuz mu

bide canavara kupe ne alaka eger bir canavarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alın size zebani.
  • ripendis kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bir canavar ama işin sonlarına doğru bunu fantastik bir medeniyetin sıradan bir vatandaşı gibi gördüm sanki. Orta Dünya'dan Orc'ları biliyorsun, onlar da yaratık ama burunlarında kulaklarında küpeleri var, saçı örgülü tokalı orc bile var düşün. Onlar gibi bir varlık bu da işte, böyle bir medeniyete mensup olduğu izlenimi veriyor. Ama belki daha manalı bir küpe düşünebilirdim, öyle basit bir kuru kafa kabartması yaptım geçtim direk.
  • Çok başarılı rtx teknolojisi ile çok daha iyi olacak gibi.

Oyun Karakteri Tasarımım [Bol Detaylı & SS'li]
  • Hocam çok korkutucu, gayet başarılı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim çok güzel yapmışsın gerçekten insan bakınca hafiften bir ürküyor yani :D Senin gibi insanların olması ne kadar güzel mutlu oldum şuan da başarılarının devamını dilerim =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

Çok başarılı rtx teknolojisi ile çok daha iyi olacak gibi.

Ben RTX kapalı halini tercih edeceğim.

• bir yazılımcı olarak aslında çok ilgi alanıma girmese de çok imrendim sana. tebrik ederim süper olmuş, umarım bizi gururlandıracak yerlerde yeteneğini konuşturabilirsin. bol şans.
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Aslında bu aralar gerçekten düşünüyorum.2 gün önce 21 yaşıma girdim :) Ön lisans dış ticaret mezunuyum . Bir tekstil firmasında ihracat ve lojistik operasyon sorumlusuyum . Dışarıdan güzel dursada gram mutlu değilim . Çok fazla stres ve olumsuzluk var ve gerçekten bıktım . Ve kendime defalarca hâlâ daha geç değilken tekrar hayatımı şekilendirmeliyim dedim. İşten çıkıp koca bir sene tekrar üniversite sınavına hazırlanmayı düşünüyorum . Düşündüğüm 2 ayrım var . Yazılım veya 3D modelleme . İkisinde de nasıl bir yoldan gideceğim konusunda fikrim yok sadece yaparsam gerçekten mutlu olabilirim diye düşünüyorum . 3D için düşünürsek söylediğim gibi yurt içi veya yurt dışı oyun şirketlerinde veya o tarz işlemler yapan firmalarda çalışmak için nereden nasıl başlamak gerekir sizce?
  • Dostum süper, yakında hasan karacadağ ve alper mestçi kapına gelebilir :D
  • Tebrik ederim detaylı çalışmışsınız.
  • Aramızda sizin gibi yetenekli ve hayal gücü olan kişileri görmek çok memnun edici. Mesleki hayatınızda başarılar dilerim.
  • Cok cirkin, hani korkayim diyecem ama o kadar cirkinki, sadece cirkin diyebiliyorum. Soyle bira korkutucu olaydi iyiydi. Hele o kulaktaki boynuzlar :S
  • Aaaa, yıllardır bahsedilen zebani bu olsa gerek. Yakında mercan dede ifşası da bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @5o5, çok teşekkürler iyi dileklerin için.

@SPHAR3X, Hocam amacın oyun düzeyinde iş yapmaksa Türkiye'de hiçbir üniversite bölümünde o noktaya tam olarak çıkılmıyor. Grafik tasarım, animasyon bölümü vesaire okuyabilirsin ama belli başlı teknikler ve kısıtlı programlar ile eğitim görürsün. Oyun yapan bir yer için gereken program kriterini bundan bir önceki sayfada uzun bir mesajda yazmıştım diğer soran arkadaşlar için.

Bence koca 1 yılı üni kazanmak için bir dünya gereksiz ders ezberlemek yerine, internet üzerinden bulabileceğin 3DS Max eğitim videoları ile çalışmaya başla. Çünkü bu işi iyi yapıyorsan kimse diploma sormaz, yaptığın çalışmalar senin diplomandır 3D ve oyun sektöründe, firmalar güçlü bir portfolio görmek isterler, üniversiteyi sormazlar bile. 1 yıl içinde Max üzerinde orta hallinin baya üzerinde bir kullanıcı haline gelirsin. O noktaya geldiğinde neye ihtiyacın olduğunu kendin çözmeye başlayacaksın zaten. Ben hali hazırda ihtiyaç duyacağın programları önceki sayfada belirttiğim gibi yazdım. Max'den başlayarak teker teker öğrenmen seni istediğin noktaya getirir.

İşi bırak diye vaaz verilmez ama, eğer bırakıp bunlara kendini adamaya başlarsan mümkünse her gün bir kaç saatini ayır. Aralıksız devam et 3-5 yıla kadar iyi ki yapmışım diyeceksin. Yaşın olur 26 - 27 çok çok, daha her şeye vaktin var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 12 Eylül 2018; 23:35:0 >

• yapması kaç gün/saat sürdü? ilk mesaja hızlıca göz gezdirdim bulamadım.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Aralıklı çalıştığım için gün bazında 6-7 gün sürdü ama toplam saat olarak 6 - 8 saat arası bir şey.
  • Last of us anımsattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

https://forum.donanimhaber.com/zombi-katliam-arabasi-tasarladim-cgi-oyun-objesi-bol-ss-li--129966316

Evet hocam bunu kastediyorsan şayet.

Alıntıları Göster
    kardeş Türkiye'de mi çalışıyorsun?

baya profesyonelsin anlaşılan (:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.