Şimdi Ara

Oyun kasası topladım bilgilerinize ihtiyacım var .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar oyun kasası topladım özellikler şu şekilde sizce yeni çıkan oyunları açarmı ? ve ne kadar eder sizce ? netten baktım donanımlar sağlama benziyor .

ÖZELLİKLER :

- AMD A8 5600K 3.6 GHz 4MB Cache 32 nm işlemci HD7560 D GPU X4
    - Gigabyte F2A55M-HD2 anakart
    - Kingston 4GB DDR3 1600Mhz RAM
    - Ekran kartı paylaşımlı 2GB 128 BİT
    - 320 GB Seagate HDD
    - 450 WAT PSU

DEĞER VERİP YARDIM ETMEYE ÇALIŞAN HERKEZDEN ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavidMessi -- 25 Ocak 2015; 0:34:06 >

• up .
  • Sistem güncel oyunları açar ama iyi performans alamazsınız 2015 yılında çıkacak oyunlarda. Bütçenizi en az 1500TL gibi bir rakama yükseltip harici ekran kartlı bir sistem toplamanızı tavsiye ederim. Önümüzdeki yıllarda böylece sıkıntı çekmezsiniz.

Kaba taslak en az böyle olsun:
    Amd fx 8320 / intel i5 4460
    En az 650watt kaliteli güç kaynağı (corsair marka olabilir)
    R9 280 / R9 280x / gtx 760/770/970
    7200rpm 64mb önbellek harddisk
    En az 8gb ddr3 ram
    İntel tarafında geleceğe dönük olsun istiyorsanız h97 veya z97çipset anakart. Amd tarafında 970 veya 990 çipset kaliteli anakart. ( Asus M5A97 R2.0 olabilir.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için size minettarım .

kardeş iyi demişinde benim bütçe kısıtlı bu kasa 450 tl sence alıyyımı ve güncel oyunları açar derken kasarmı demek istiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DavidMessi

Değerli yorumunuz için size minettarım .

kardeş iyi demişinde benim bütçe kısıtlı bu kasa 450 tl sence alıyyımı ve güncel oyunları açar derken kasarmı demek istiyorsun ?

Hocam demek istediğim güncel oyunları açar ama düşük veya orta ayarlarda kasmadan oynayabilirsiniz sadece. O işlemcinin A10 olan en üst modelinin içindeki ekran kartı bile 300tl olan r7 250'ye eşit. Güncel oyunları ve çıkacak oyunları en üst grafik ayarlarında oynayabilmeniz için en az 500-600TL'yi sadece ekran kartı için gözden çıkarmanız gerekiyor. Yani sistemin aciliyeti yoksa bekleyin elinize para geçince iyi bir sistem alın. Aciliyeti varsa 2. El bölümünde bilgisayar parçalarında komple sistemler bölümü var. Oraya bir bakın seçiminizi öyle yapın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 25 Ocak 2015; 1:08:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

tabi beklemek isterim ama bu kasa ucuz geldi bana 450 tl full sistem . ondan almak istedim . 450 tlye bu özelliklerde kasa bulacağıma inanmıyorum . ve sizden bir isteğim var . bu işlemci neden kötü yani paylaşımlı olması bilgisayarı bu kadar kötümü kılar :(
  • quote:

tabi beklemek isterim ama bu kasa ucuz geldi bana 450 tl full sistem . ondan almak istedim . 450 tlye bu özelliklerde kasa bulacağıma inanmıyorum . ve sizden bir isteğim var . bu işlemci neden kötü yani paylaşımlı olması bilgisayarı bu kadar kötümü kılar :(

Paylaşımlı olması kesinlikle kötü olması anlamına gelmez. Sistem fiyatına göre iyi aslında. Ben fikir edinmeniz açısından 2. El bölümüne bakmanızı önerdim. Amd'nin bu işlemcileri yapma amacı az bütçeyle orta/düşük ayarlarda kasmadan oyuncuların oyun oynayabilmesi. Yeni çıkacak oyunlarda sıkıntı yaratacaktır ilerde. Elinizde patlama olayı olmasın diye bütçenizi yükseltmenizi önerdim. Günümüz oyunları için yeterli ve fiyatı uygun. O fiyata alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tekrardan teşekkür ederim .

siz olsaydınız bu kasayı alırmıydınız yoksa 450 tlye yeni oyun bilgisayarımı bakmak istediniz ?
    birde ben hem oyun oynayıp hem video çekmek istiyorum sistem zorlanırmı öyle olursa ?
  • quote:

Tekrardan teşekkür ederim .

siz olsaydınız bu kasayı alırmıydınız yoksa 450 tlye yeni oyun bilgisayarımı bakmak istediniz ?
    birde ben hem oyun oynayıp hem video çekmek istiyorum sistem zorlanırmı öyle olursa ?

Rica ederim. 450TL'ye bu bilgisayarı alırdım çünkü sıfır olarak bu fiyata bu bilgisayar toplanmaz. Video çekerken oynadığınız oyuna bağlı. Ama düşük ayarlarda çoğu oyunda video çekerken kasmaz diye düşünüyorum.

yalnız topladığım kasa sıfır değil 2.el
  • quote:

yalnız topladığım kasa sıfır değil 2.el

Ben de oyüzden sıfır olarak bu fiyata toplanmaz dedim

kardeş akşam cevap vericem adama sence 450 tlye kabul edeyimmi kasayı ?

far cry 3 4 pes 2013 gibi oyunlar full akıcı açsın yeter benim için
  • quote:

kardeş akşam cevap vericem adama sence 450 tlye kabul edeyimmi kasayı ?

far cry 3 4 pes 2013 gibi oyunlar full akıcı açsın yeter benim için

Kabul edin. Bu fiyata en fazla bu sistem çıkıyor. Araştırmam sonucu bu işlemciyle fps değerleri:

Farcry 3 720p low ayarlarda: 35-40fps
    Farcry 3 720p medium: ~25fps

Gerisini hesaplayabilirsiniz.

hesaplayabilirsiniz diyorsunuz ama hesaplayamıyorum :(

size bir sorum var kasayı şuan alayımmı sizce yoksa para biriktirip başka kasa alıyımmı?
  • quote:

hesaplayabilirsiniz diyorsunuz ama hesaplayamıyorum :(

size bir sorum var kasayı şuan alayımmı sizce yoksa para biriktirip başka kasa alıyımmı?

Para biriktirin daha iyisini alın bu kasa sizi ilerde üzer. Kasayı alınca 1-2 sene geçince iyi ki para biriktirip iyi kasa almışım dersiniz. Hemen bu kasayı alsanız ilerde oyunları açmadığı için size masraf çıkaracak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.