Şimdi Ara

OYUN KITA NUMARASI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amerikadan umd oyun aldım bi tane fakat ustunde 2 yazıordu ben dıkkat etmedım ve bı arkadası aradım onun avrupa psp sı ımıs kı benımde ole ve oyunlar sadece aynı kıtada calısıormus. bende hıc acmadım daha uzerınde ambalajı var oyunun snowboarde la ılgılı bı oyundu . napmam gerekıyor? cok ucuz dıe almıstım bu arada new york ta oyunlar hep 20 $ gta lcs 40 $ umd fılmler 20 25 $ ve tum fılmler var nerdeyse en az 100 cesıt neyse napmam gerekıyor benım oyunlar 1 numara ama bu oyun 2 numara nerden degıstırebılırımkı

• Ben amerikadan lord of the rings getirdim psp yi burdan aldım Türkiye'den sorun olmadı çalıştı sadece umd filmlerin fprmat farkından dolayı problem yarattığını duymuştum oyunlarda problem yok en azından bende olmadı.
  • Oyunlarda region protection yok nerden oyun alirsan al pspin nerden olursa olsun çalışır.
  • oyunlar da sorun olmaz dostum.hiç kafanı yorma..
  • bizede oyun al kardeşim o kadar ucuzsa :)
  • Her oyun her PSPde çalışır; fakat senin oyunun kodu 1. bölge arkadaşınınki 2. bölge ise multiplayer oynayamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barannnnn -- 24 Ağustos 2006; 11:07:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: T--Mac

Her oyun her PSPde çalışır; fakat senin oyunun kodu 1. bölge arkadaşınınki 2. bölge ise multiplayer oynayamazsınız.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +2
  • hmm tamam arkadaşlar çok sag olun dedım sımdı acmıyım ambalajı bosu bosuna tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: T--Mac

Her oyun her PSPde çalışır; fakat senin oyunun kodu 1. bölge arkadaşınınki 2. bölge ise multiplayer oynayamazsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.