Şimdi Ara

Oyun konusunda hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sisteme w7 mi w8mi bi yanın 8 diyor bi yanın 7 acaba 8.1 gelesiye kadar w7 mi kullansam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bulls23

Sistemim FX 6300 HD7870 XT 8GB Ram
    Bu sisteme w7 mi w8mi bi yanın 8 diyor bi yanın 7 acaba 8.1 gelesiye kadar w7 mi kullansam ?

Fark etmez mesela bana w7 daha kolay geliyor onu yüklerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada w7 daha kolay geliyor performas farkı varmı oyun konusunda
  • güncelll
  • Tabikide Win7.Windows8 yeni ve tam olarak oturmadı benım bır cok tanıdıgım win8'den win7e geçiş yaptı pc win7de daha hızlı olacaktır.Windows8 win7 ye bakılarak daha ağır performans ve kullanım açısında windows7.
  • bulls23 kullanıcısına yanıt
    Win 8. 8de sistem bariz daha hızlı. 8 geç pişman olmazsın. metro arayüzünükullanmak istemezisen classic shell isimli birprogramcık var sana normalmasa üstünü sunuyor. ne oyunlarda nede programlarda bir sıkıntı yok. sistem çoknet daha hızlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 14 Eylül 2013; 16:49:34 >
  • Oyun konusunda demişsin şimdi şu var Windows 8 en yeni İşletim sistemi tabiki Windows 7'den daha iyi ve stabil olacaktır...Windows 8 oyun konusunda sana daha çok performans sağlar Windows 7'den lakin daha oturmadı ve çok şikayet edilen bir işletim sistemi artık sana kalmış hangisini istersen onu kur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Değerli yorumlarınız icin tesekkürler w8 de bioshockda ara ara fps düsüsü vardı mesle 80 den 30 a gibi 7 kurdum sorun tamamen kalktı yasasın w7
  • win7 ultimate 64 bit forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir5523

win7 ultimate 64 bit forever

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.