Şimdi Ara

Oyun kulaklığı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı yenilerken yeni bir de kulaklık almaya karar verdim. Şu an Sennhaiser HD201 kullanıyorum mikrofon olarak da web cam mikrofonu kullanıyordum ama bazen sıkıntılar oluyor bu yüzden düzgün bir oyun kulaklığı arıyorum. Kulaklık için bütçem 150-160 TL civarıdır. Şimdiden teşekkürler.

• Creative 3D Alpha yada Sigma ki öncelik Sigmanın vatanda bu hafta%25 indirim mevcut.
  • Creative hakkında çok laf duydum gerçekten iyi midir ?
  • Creative 3D Alpha'nın malzeme kalitesinin pek iyi olmadığını duymuştum.Pek tavsiye edilmiyor.

Eğer mikrofonsuz düşünürseniz,Razer Orca çok hoş,kaliteli ve övülen bir kulaklık ama mikrofonsuz oluşu insanların tercih etmemesine neden oluyor.Firebal.net'de kampanya var.Facebook üzerinden girdiğinizde KDV ödemiyorsunuz.
    Dolayısıyla şuanda 145 TL ye geliyor.Piyasada 175-200 TL civarı olması lazım.

Oyun kulaklığı arıyorum

Razer Orca*

Diğer türlü pek güzel alternatif yok malesef.Ama Gamecom777'yi araştırabilirsiniz.

Oyun kulaklığı arıyorum

GameCom777*

• 3D Alpha plastik ama ses kalitesi çok iyi ve şu ana kadar bende bir hasar oluşmadı, vatanda indirimde sigma var 175 TL, 50 mm ve iskeleti çelik. Daha sağlamdır.
  • Fiyatı yüzde 25 indirimle alınabilir düzeyde gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.