Şimdi Ara

OYUN KURULUMLARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Discovery e oyun kuramıyorum rar içinden cıkan apk kuruluyor amam diğer dosyayı nereye atarsam atayım çalışmıyor
    oyun kurulumları hakkında bilgi verebilirmisiniz

• Yüklediğiniz uyunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucin1958

Yüklediğiniz uyunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba

Bütün oyunları yüklüyorum sorunsuz oyun için class 10 hafıza kartı gerek ;
    Yüklemeden önce şuanları yapın;
    - Ayarlar depolamaya girip varsayılan yükleme tercihini sd card yapın
    - Tam oturması için play store dan fazla yüksek boyutlu olmayan 50 100 mb gibi bir oyun indirin bakın hafıza kartına gidicekmi sd dosyaları data yada obb olması lazım klasörün ismi değişik olabiir
    - Dilerseniz silebilirsiniz

Şimdi;
    1. Oyunun apk + sd dosyalarını telefonda bi klasörün içine atın
    2. Wifi yi ve mobil veriyi kapatın
    3. Oyunun Apk dosyasını telefona yükleyin ve bir kereye mahsus wifi kapalıyken açın download istiycek cancel diyin veya uygulamayı kapatın menü tuşuna uzun basarak
    4. Şimdi sd dosyasını " obb ise SD > Android > obb " "data ise SD > Android > Data ya atın (Telefonun kendi dosya yöneticisini kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum pc ye tak çıkar olmamasın için , ESFile play den bunu da indirebilirsiniz beğendiğim bir yönetici)
    5. Wifi kapalı yine oyuna girin açılmazsa wifi yi açıp oyuna girin daha sonra eğer online oyun değilse wifi istemez tek seferliktir o :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 11 Ekim 2013; 15:32:39 >

• güzel anlatmışşın çok teşekkürler
    benimgibi özürlüler yapamır işte bunun için bir program veya başka bir yolu varmı

nereye atarsam atayım olmadı delireceğim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucin1958

güzel anlatmışşın çok teşekkürler
    benimgibi özürlüler yapamır işte bunun için bir program veya başka bir yolu varmı

nereye atarsam atayım olmadı delireceğim artık

estağfurullah da basit bişe bende telefonu ilk aldığım gün içersinde oyun atamıyordum internetten sonra oldu yani yukarıdaki yöntemi uygulayarak bence sakin bi biçimde bütün adımları tek tek uygulayın oyun açılmıyorsa farklı bi oyun deneyin bide hafıza kartınız class 10 olursa oyunlar akıcı oynanır..

• Black Mart Alpha yı telefonuna kur.Bütün uygulamaları indirebiliyorsun.(Paralıları bile) Youtubea yaz black mart alpha diye videolara bak.
  • 16 gb lıklarda oyunları telefona kursak bi sıkıntı olmaz demi sd kart yetmez benim bunlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.