Şimdi Ara

Oyun kurulusu YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle 6 parca ripli oyun indirdim. ve bunları rar dan cıkarttım

Oyun kurulusu YARDIM

• daha sonra nfs most wanted[rip] klasörüne girdim ve setup dosyasını calıstırdım

Oyun kurulusu YARDIM
  • bu işlemde şu sekilde tamam dedim bitti

Oyun kurulusu YARDIM
  • bundan sonra ortaya cıkanlardan speed i tıkladığımda bu şekilde uyarı verdi

Oyun kurulusu YARDIM
  • daha sonra budadaki crack klasörünü tıkladım ve içinde bunlar vardı

Oyun kurulusu YARDIM
  • öncelikle buradaki deamon tools klasörünü açtım içinde deamon tols programının setupu vardı onuda kurdum. ardından yanındaki nfsMW-mini dosyasını rardan cıkarttım. ve içindende bu iki parca cıktı

Oyun kurulusu YARDIM
  • ardından deamon toolsu açıp buradaki nfsMW-MINI yı sectim

Oyun kurulusu YARDIM
  • ardından bilgisayarıma girdiğimde olusan sanal sürücü olarak olusan G sürücüsünü tıkladığımda bunlar vardıi
    buradaki dosyalar zipler hiç bir şekilde acılmıyor.

buraya kadar yaptıklarım doğrumu? yada bu asamadan sonra ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

Oyun kurulusu YARDIM
  • Arkadaş Verdiğim Dosyayı İndir Adını d3dx9_26.dll Olarak Değiştir Windows>>system32 Olarak İçine At Olacakmı Bakalım

Buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur[CrZy] -- 2 Temmuz 2007; 12:06:28 >
  • denedim dostum olmadı.
    aslında olay tam olarak ne onuda anlamıs değilim . daha öncede oyun kurdum ya rip oluyor ilk resimdeki şekildeki gibi kuruyordum. yada iso mdf falan dosyaları oluyor onuda deamoın tolsta açıyordum saten next diye diye kendi kendine kuruyorduoyunu kurma şeklimdemi bi yanlıslık var sence
  • gönderdiğim 3. resimdeki nfs mw simgesine tıklatınca bu cıkıyor şimdi

Oyun kurulusu YARDIM
  • hocam sana bi ilaç lazım ilacın bende pmden msnini yolla
  • çok sağol hocam ilacı buldum
    yanlız bi kaç sey sorsam
    oyundan cıkınca hep hata raporu veriyor
    bide bu deamon tols tan nasıl kurtulabilirim yani sanal disk istemiyorum.cd yemi yazmak gerekiyo ozaman . yada yazacaksam hangisini yazacagım yardımcı olurmusunuz
  • hocam daemon toolstan bildiğim kadarıyla kurtuluş yok oyuna girmen için hep lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.