Şimdi Ara

Oyun Laptopu Almak istiyorum max 4000tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugun aldım gt780dxr suan ondan yazıyorum. Tavsiye eder mısın dersen oyun ıcın evet normal bır kullanıcı ıcın hayır cunku dizüstü değil de masaüstü gibi birsey. Benim 19" lg masaüstü monitoru kadar birşey. Ağırlığı ise 4 kusur kg. yanında gezdirmek sorun olabılır. Onun dısında o kadar para veriyorsun bi NumLock ve capsLok tuşunun açık mı kapalı mı olduğunu anlamıyorsun bu tam bır sacmalık. Hadı onu da gecıyorum. Yaklaşık 3 saatten az kullandım. Buna rağmen bir kez kilitlendi. O da bişey yapmazken sadece explorer açıktı onda da feyse girmiştim. Bir şey anlamadım doğrusu. Ha ama ses dersın on numara goruntu de aynı şekılde klavyeye zaten diyecek yok.(klavye ıngılzce Q Türkçe Q suan yok) Ha sunu da belirteyim dediğim gibi 3 saat brsy kullandım bu kullanma suresınce aleti zorlamadım ama olsun kilitlendiğinde dah ısınmadı. Yanı sureklı buz gibi :) Hatta elimi fan deliklerine getirdiğimde elim uşuyor desem yanlış olmaz.

Ahh ahh bir de 17.3 olmasa gerçekten süper diyeceğim ama cok buyuk yaaa. Yıne de tavsıye ederım kardeşm. Alabilrsin. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolomanyak

Üniversiteye başlıyorum bu sene, yurtta kalacağım için masaüstümü götüremiyorum üniversiteye. Laptop ihtiyacım buradan doğuyor :) Oyun düşkünüyümdür bu yüzden alacağım laptopun oyun canavarı olmasını istiyorum. en az 3-4 sene de değiştirmeyi düşünmüyorum laptopu öyle ya da böyle idare etmeli beni.bu istekler doğrultusunda laptop aramaktayım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Msi 683 modeli tam bana göre, fakat msi'ya güven olmaz sorunlu oluyor hep diyor tanıdıklarım. O yüzden benzer özelliklerde başka laptoplar varsa yazabilirsiniz :)

Hayırlı olsun hocam üniversite için.. sana güzel bir laptop önereceğim değerlendirmelisin hem kesene hem cebine fayladı.. öğrenci adamsın verme o kadar para:)

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/samsung-rf511-s05tr-intel-core-i7-2630qm-2-0ghz-8gb-750gb-2gb-gt540m-15-6-notebook-w7prem_30.001.1271.0130.htm

• Hayırlı olsun Güle güle kullan :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.