Şimdi Ara

Oyun Laptopu Almak istiyorum max 4000tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversiteye başlıyorum bu sene, yurtta kalacağım için masaüstümü götüremiyorum üniversiteye. Laptop ihtiyacım buradan doğuyor :) Oyun düşkünüyümdür bu yüzden alacağım laptopun oyun canavarı olmasını istiyorum. en az 3-4 sene de değiştirmeyi düşünmüyorum laptopu öyle ya da böyle idare etmeli beni.bu istekler doğrultusunda laptop aramaktayım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Msi 683 modeli tam bana göre, fakat msi'ya güven olmaz sorunlu oluyor hep diyor tanıdıklarım. O yüzden benzer özelliklerde başka laptoplar varsa yazabilirsiniz :)

• Bence msi 780 al

Msi istemiyorum demişşin ama bence alına bilir yani çok sorun çıkarttığını kimseden duymadım
  • 780 çıktı mı ki ?
  • Ben de olsam monster tercih ederdim ama msi da aklım kalırdı hani. Her markayı beğenenler ve beğenmeyenler çıkacaktır. Msi üst segment laptoplar üretiyor. Hurafelere kapılma.
  • Bende de aynı dert var:) Ama ne yazık ki bulamıyorum.

Bende Asus G73 serisi, Dell XPS ve Acer AS serisi arasında kaldım... Buara G serisini de artık hiçbir yerde bulamadım, bulsaydım G73'ü alacaktım.

Buraya bakabilirsin:

http://forum.donanimhaber.com/m_51577236/tm.htm
  • en yuksek ozelikli laptop Tabikide Monster Sıoeumu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolomanyak

780 çıktı mı ki ?

http://tr.msi.com/product/nb/GT780.html
  • Monster'a bak kesinlikle resmen oyun canavarı.
  • oyun bilgisayrı istiyorsan bakman gereken en temel özellik kran kartı piyasada şuan için en iyi ekran kartı modelleri GTX485, HD 6970m, HD 6990m, GTX580 bu modelleri kullanan laptoplar zaten sınırlı birincisi MSI bunu da türkiyede bulman zor onun için en mantıklısı monster a bir göz at şimdi gidip GT550 ekran kartlı modele 3500 lira falan vermek çok mnatıksız o paraya 6970m almak çok daha mantıklı performans ortada zaten.
  • Artık bıktım bakmaktan ve Asus G73 sipariş ettim...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Artık bıktım bakmaktan ve Asus G73 sipariş ettim...:)

Nerden aldın fıyat ve ızlenımlerını alabılırmyıız??
  • Acil lazım ise MSI GT683, Asus G73, Monster al derim.Ama beklerim ekim kasımı diyorsan o fiyat aralığında alacağın en iyi laptop bence MSI gt780 olur sitede yayınlandı tr piyasasına düşmesi yakındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meeysut

Acil lazım ise MSI GT683, Asus G73, Monster al derim.Ama beklerim ekim kasımı diyorsan o fiyat aralığında alacağın en iyi laptop bence MSI gt780 olur sitede yayınlandı tr piyasasına düşmesi yakındır.

ekran kartı nvidia GTX570m olacaktı hanisitede 560m var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Artık bıktım bakmaktan ve Asus G73 sipariş ettim...:)

analamam Oyun laptobu alanları zaten yanınzda zar zor taşıcaksanızMasaustugibi kulancan zaten al masaustu gitsin(ha suda var haf-x +bileşenalırsan 20-22kgfila oluo :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veto1214 -- 9 Eylül 2011; 18:07:24 >
  • Bu modele bak istersen ama 4000 tele bi laptopa cok uçma bu kdr
  • G73 beklediğimden çok daha iyi çıktı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Masaüstü al diyenlere:

Masaüstünun yanımda az zor taşırım...Ayrıca isterse 20" olsun, evden arabanın bagajına koyuyorum,oradan da direkt masama.... ne fark eder, ha 3 , ha 6 kg, zaten 10 sn. taşıyorum....
  • MSI GT780dxr ne zaman geliyor haber var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

MSI GT780dxr ne zaman geliyor haber var mı ?

Türkiye ye geldi fakat kur yüzünden firmalar fazla yanaşmıyor şu aralar cunku cok fazla fiyatı tl bazında :(((
  • Msi 683 alabilirsin 120 gb ssd + 750 gb hardisk gayt iyi.ekran kartıda iyi.Gtx 560 1.5 bg gddr5 gayet gzl br laptop bence gyt alınablr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.