Şimdi Ara

Oyun laptopu arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kasma ısınma problemi hiç olmasın

• Bütçe verirseniz yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vereceğim paraya değecekse 3000 TLye kadar çıkabilirim.
    İlk mesajdakiler asıl önemli. Hani özellikleri iyi olur 1 yıl daha fazla kullanırım bu durumda fiyatın abartılı olmamak şartıyla artması önemli değil.
  • lenovo y50 , msi ge60, asus n550jk bakabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster Abra serilerine bakabilirsiniz verdiğiniz bütçeye göre. Ayrıca notebook tavsiye bölümüne konuyu açarsanız daha iyi yanıtlar alırsınız :) Aynı zamanda Victor G501 modelide size uygun olacaktır. ANcak bu modellerine aynı özelliği olan MSI Asus giib fiarmaların modelleri daha pahalı olacaktır ve zaten en ucuz modelleri bile şu an Türkiyede 3500 liradan satılıyor yani verdiğiniz bütçeye göre biraz fazla.

• Kasma ısınma problemi olmasın ama sonuç Y50 ile Y510 arasında kaldım :)
    Lutfen kusuruma bakmayın ve yorumum için çok ozur dilerim ama ilginc bir sonuca ulastiginizi dusunuyorum hatta yanlis bir sonuca ulastiginizi dusunuyorum.

http://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-Y50-Notebook-Review.120215.0.html
    http://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-Y510.8252.0.html

Y510P zaten eski nesil grafik işlemci kullanıyor ki çift ekran kartlı SLI yapısı ile ısınma, güç tüketimi vb.negatif noktaları forumda çok tartışıldı. Grafik işlemcili yapısının şu anki 860M e denk performans sunduğunu göz önüne alırsak açıkçası 860M li bir model daha dogru bir secim olacaktır. Y50 çok şık bir dizayna sahip ve insanlar bu şık dizaynın aynı yüksek performansa sahip olduğunu düşünerek çıldırıyorlar :) ama iş hiç öyle değil, yapılan testler bu şık ve ince dizaynın çok ısındığını gösteriyor.

Pil gücü, esnek konfigürasyon, led kalitesi gibi konulara değinmeyeceğim, türk insanı bu konular çok önemli olduğu halde 100-200tl için göz ardı ediyor.

Eğer araziye çıkılacaksa bunu 4 çeker bir araç ile yapmak en doğrusu, boyutu ve özellikleri değişebilir ama bu tip bir tercih en iyi tercihtir yani oyun için bir notebook arıyorsanız, iyi soğutması, iyi işlemcisi, iyi ekranı, iyi kablosuz iletişimi olan bir model alın. İnce bir notebook ile 860M gibi bir işlemcinin ve yanında i7 işlemcinin WatchDogs ta Ultra ya kasarken soğutulabileceğini düsünmeyin, bence hayal kırıklığı yaşarsınız yada iki ekran kartlı bir makinenin soğuk olabilmesi fantezi olabilir, çok iyi araştırın. Parçalarınız özenli olsun binlerce TL verdiğiniz ürün üzerine istediğiniz zaman bir SSD takabilin, diskiniz 7200rpm olsun, ekranınız güzel olsun vs.diye dusunuyorum.

Ne alırsanız alın, simdiden hayirli olsun, uzun sure mutluluk, performansla sorunsuz kullanmanız dilegiyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek anlamıyorum bu işlerden. :) Siz ne tavsiye edersiniz?

i5 mi tercih edeyim? 5400 ile 7200 arasında önemli fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfghjklm -- 8 Eylül 2014; 16:04:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.