Bildirim
Oyun Leptopu Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aceleniz yoksa hazirana kadar 900 serisi çıkacak.860-960 farkı çok olmasa da beklenebilir.
alternatif olması için Victor g701 i öneririm.http://www.victor.com.tr/ProductContent.aspx?PC=VIC-G701K -
quote:
Orijinalden alıntı: make me happy
aceleniz yoksa hazirana kadar 900 serisi çıkacak.860-960 farkı çok olmasa da beklenebilir.
alternatif olması için Victor g701 i öneririm.http://www.victor.com.tr/ProductContent.aspx?PC=VIC-G701K
Hazirani beklemekte mantikli... Lenovo y510p var bide... Victor u biliyorum bi inceliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CiXqoPaT
quote:
Orijinalden alıntı: make me happy
alternatif olması için Victor g701 i öneririm.http://www.victor.com.tr/ProductContent.aspx?PC=VIC-G701K
Hazirani beklemekte mantikli... Lenovo y510p var bide... Victor u biliyorum bi inceliyim
y510p ile 100 dereceleri görenler var.forumu araştır ve gidip yerinde gör.
-
Ben v1.1.2 ye bir kac sey daha ekleyip satin aldim
quote:
Orijinalden alıntı: antimodo
neler ekledin mesela... Ben eklemek istemiyorum salt halde almayi dusunuyorum veya almayip haziranda ekran karti 900 serilerinimi alsam
quote:
quote:
neler ekledin mesela... Ben eklemek istemiyorum salt halde almayi dusunuyorum veya almayip haziranda ekran karti 900 serilerinimi alsam
Sogutucu 120gb ssd 1tb harddisk windows
quote:
quote:
quote:
hazirani bekliyecegim... 900 segmentli ekran kartlarindan alicam.. o monsterlar daha guclu olacak
quote:
quote:
quote:
quote:
hazirani bekliyecegim... 900 segmentli ekran kartlarindan alicam.. o monsterlar daha guclu olacak
Fiyatlarida daha tuzlu olacak maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyatlarından ziyade benim kaygim ne gibi bir artısı olacağı. Biliyorsunuz Kepler yerine Maxwell teknolojisi güzel yenilikler getirmisti. 9xx serisi alt ürünlerde bu tip bir teknoloji degisimi olacak mi yoksa sadece 9xx serisi olsun numaraları tamamlayalim olayı mı olacak :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X