Şimdi Ara

oyun mu kolay ben mi iyiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar takımım newcastle. oyunu kesinlikle hile hurdasız oynarım, bütün maçların tamamını izlerim (önemli anlar falan değil).

4 sezon sonunda :

1. sezon : ligi 7. bitirdim (bir başarı yok)
    2. sezon : lig kupası + fa cup ve ligi 5 veya 6. bitirdim.
    3. sezon : community shield + lig kupası + fa cup + uefa finalini penaltılarla kaybettim ve ligi 5. bitirdim.
    4. sezon : community shield + lig kupası + fa cup + uefa ceyrek finali + ligde şampiyon oldum (sadece 2 defa yenildim).

toplamda : 3 sezon üst üste olmak üzere fa + lig kupası ve son sezonumda lig şampiyonluğu. uefa da da 1 çeyrek final birde penaltılarla kaybedilen final.

şimdi sorum şu : oyunda kolay başarı kazanıldığını düşünüyorum. newcastle gibi takımı şampiyon yapacak adamın heykelini diker, her yerinden öperler. yani bu iş bu kadar kolay olmamalı... sizin kariyerleriniz nasıl ?

• hocam macları cidden 90 dk ızledınız mı onemli anlar yerine??
    4 sezonda tahmını bı 200 mac yapmıssınızdır..oda yaklasık bı 2 haftalık oyun süresi ediyor..sadece macların aldıgı oda..karıyer surenız ne acaba merak ettım 1 ay falan mı?
    ne zaman basladıgınızı sormuyorum oyunun acık kalma suresını merak ediyorum :)

buarada oyun biraz kolay evet..siz yine avrupada kupa almamıssınız 4 sezonda..hilesiz bunları basarabılende var..sıkıyorsa alt liglerden falan baslayın bence..
  • Scout programı hazır taktik kullanmadan yaptıysanız tbr ederim.Yalnız arkadaşın dedigi gibi newcastle potansiyeli yüksek bir takım güzel transferler yapabilmek için bütçe var taktigide oturttukmu başarı geliyor ki 4ncü sezonda ligi şampiyon bitirmişsin championshipden bir takım alıp 2nci sezon premier ligde şampiyon olanı bile tanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

hocam macları cidden 90 dk ızledınız mı onemli anlar yerine??
    4 sezonda tahmını bı 200 mac yapmıssınızdır..oda yaklasık bı 2 haftalık oyun süresi ediyor..sadece macların aldıgı oda..karıyer surenız ne acaba merak ettım 1 ay falan mı?
    ne zaman basladıgınızı sormuyorum oyunun acık kalma suresını merak ediyorum :)

buarada oyun biraz kolay evet..siz yine avrupada kupa almamıssınız 4 sezonda..hilesiz bunları basarabılende var..sıkıyorsa alt liglerden falan baslayın bence..

hocam 20 kasım civarıydı sanırım oyuna başlama tarihim çünkü kpds sınavım vardı onu atlattıktan sonra oynamaya başladım. sanırım oyunun açık kalma süresi 2 haftadan fazladır, eve gidince bakarım.

scout programı, hazır shortlist, taktik vs hiçbirşey yok. tamamen hilesiz. lig kupasındaki dandik maçları bile 90 dk izliyorum. vallahi kupa kazanmamak için çok uğraştım çünkü sıkılıyorum başarı olunca. fm 2011 veya 2010 du tam hatırlamıyorum leeds united ı 2. ligden alıp premier lig şampiyonu yaptım. yine asla hile hurda vs yok ve maçları izleyerek.

ayrıca birşey daha söyleyim : mümkün olduğunca takımın gerçek kadrosunu tutmaya ve gerekli yerlere takviye yapmaya çalışıyorum. mesela coloccini 35 yaşına geldi ve geçen sene hala oynuyordu bende. veya kaleci krul çok iyi bir kaleci olmamasına rağmen bütün maçlarda 11 oynattım ve kendi gitmek isteyene kadar ben yollamadım. veya orta sahada cabaye 31 oldu hala oynuyor. yani her bölgeyi yıldızlarla doldurmamaya çalışıyorum (gerçi 5 sezonda artık yıldız oldular hemen hemen hepsi :) )

bu arada en büyük başarımı fm 2008 de yine hilesiz olarak deportivo ile yakalamıştım :

6 sezonda 3 şampiyonlar ligi kazandım, 2 final (1 penaltılarla kaybettim), 1 de yarı final. ligdede 69 maç yenilmezlik rekoru (kaç lig kazandım hatırlamıyorum ama avrupanın en büyüğü yapmıştım deportivoyu). daha sonra sıkıldım bıraktım.

• hocam 90 dk izlemesi sıkmıyor mu ya:) ben şam ligi final macımı bile 90 dk sıkılmadan ızleyemem acıkcası..önemli anlar iyi oluyo :)kupa kazanmamak ıstıyorsanız hocam newcastle yerıne butcesı 0 olan maas butcesı eksılerde olup borca batmıs durumda olan bı takım alırsanız hep kolay kupa kazanamazsınız hemde baya ugrasmanız gerekır takımla..
  • Ben sadece golleri izliyorum
  • onemli anlari izlemek karambole oyun oynamaktir resmen. kesinlikle en hizlidan 2 kademe asagida ve full mac izlemek daha guzel. ne hizlida oldugunda da birsey anlasilmiyor. bu sekilde taktiginizin sahaya yansimasini daha iyi gorebilirsiniz. :)
  • quote:

hocam 90 dk izlemesi sıkmıyor mu ya:) ben şam ligi final macımı bile 90 dk sıkılmadan ızleyemem acıkcası..önemli anlar iyi oluyo :)kupa kazanmamak ıstıyorsanız hocam newcastle yerıne butcesı 0 olan maas butcesı eksılerde olup borca batmıs durumda olan bı takım alırsanız hep kolay kupa kazanamazsınız hemde baya ugrasmanız gerekır takımla..

oyuna baslama tarihi : 22 kasim 2011
    oyun suresi : 14 gun, 11 saat, 52 dakika
    1002 defa save etmisim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

quote:

hocam 90 dk izlemesi sıkmıyor mu ya:) ben şam ligi final macımı bile 90 dk sıkılmadan ızleyemem acıkcası..önemli anlar iyi oluyo :)kupa kazanmamak ıstıyorsanız hocam newcastle yerıne butcesı 0 olan maas butcesı eksılerde olup borca batmıs durumda olan bı takım alırsanız hep kolay kupa kazanamazsınız hemde baya ugrasmanız gerekır takımla..

oyuna baslama tarihi : 22 kasim 2011
    oyun suresi : 14 gun, 11 saat, 52 dakika
    1002 defa save etmisim.

bıraz hızlıya alınca tabi maclar 90 dk surmuyodur gercek hayatta yoksa 14 gunden fazla surerdi :) bnm karıyerım 8 gun surmus durumda suan 2020 yılındayım :)
    1002 save akıllara save/load cu arkadasları getiriyor hemen :) ama tabi siz cok uzun soluklu oynadıgınız ıcın normal olabilir okadar fazla save..

onemli anlar okadarda karambole olmuyor bence..sadece goller veya sadece spiker diyince oyle olur ama onemli anlar baya baya gosteriyor macı..taktıgı cok guzel gozlemleyebılıyorum sahsen..hadı taktık ıcın dıyelım 8 10 mac 90 dk ızledık e taktik oturduktan sonra ne anlamı varki full mac ızlemenın..4. sezonunuz bıtmıs artık o takım taktıgınızı ezberlemıstır bence :)

• bencede kolay. stoke ile ligi ve avrupayı süpürüyorum
  • Hocam kaydedip geri açmaksızın ilk senemde Trabzonspor'la şampiyonlar liginde final oynadım. Finale çıkana kadar örneğin Manchester United'ı sahamda 3-0 deplasmanda 1-3 yendim. Finalde barça 5 attı o ayrı diyeceğim o ki oyun kolay yahu..
  • Oyun kolay
  • sonuçta oyun yani :D
  • Takıma bağlı...
  • Sen iyisin iyi.
  • Dostlar bir oyundan daha ne bekliyorsunuz? Bir oyunun gerçekliği de zaten mantık sınırları içerisinde yer alır. Biz insanoğlunu memnun etmekte zaten çok zordur. Bir düşünün oyunun o kadar zor olduğunu eminim ki çoğu kişi bilgisayarına zarar verir. Oyunlarda ki aldığı yenilgiler ruh halini bozar Bende 01/02 den beri bu oyunun içinde olduğum için bu duyguları bilirim (ki şu anda öyle bir şey hissetmiyorum ). Çoğu kişi 1 takıma 4-5 attığı zaman mutlu oluyor :) bir oyundan da beklentiniz zaten bu olmalı mutlu olmak yoksa neden oynayasın di mi? Bu oyundan da diğer oyunlar gibi zorluk dereceli ayarlamalar (zor, normal, kolay gibi) beklemeyin çünkü algoritması mükemmel karışık Eğer zorlanmak istiyorsan sana önerilerim diğer bir kaç arkadaşın da tavsiye ettiği gibi alt liglerden takım alman Mesela ben Sarıyer'i aldım 3. ligden ve yıllık maaş bütçesi 300K transfer bütçesi 1K idi. Pazara giden emekliler gibi her kuruşun hesabını yapıyorsun. Bir de hedeflerin olmalı eğer uzun soluklu bir oyun oynamak istiyorsan. Nasıl hedefler mi mesela;

- Rep bakımından dünya sıralamasında şu sıralamaya kadar yükseleceğim,
    - Takımın Balance ını şu kadara kadar çıkartacağım,
    - Dünyanın Athletic Bilbao su olacağım ya da daha da ilerleterek sadece alt yapı oyuncularından takımı kuracağım,
    - Stadımı dünyanın en büyük stadı haline getireceğim,

gibi hedefler (hedefleri kendi kafanda daha da çoğaltabilirsin) koyman uzun soluklu bir oyun oynamanı sağlayacaktır. Yoksa sadece oynamak ister isen zaten tercihin odur ve en fazla 3-4 sezon sonra yeni bir kariyer açarsın

• oyunu bayadır oynuyorum ama her takımla şampiyon olamadım.napoli ile şampiyon oldum bi tek.ingilterede arsenal ve tottenham ile şampiyon olmadım.almanya da werder ile olmadım şimdi wolsburgla oynuyorum
  • Keşke zorluk seçme olsaydı. Böyle kolay olunca insan sıkılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.