Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti: 2012'nin Beklenen Oyunları (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
36.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- Mass Effect 3 (aksiyona kaydı (kayan birşey de yok ortada) diye ilk 5 bile sokmayanlara gülmekle yetindim)
    2- Diablo 3
    3- GTA V
    4- Bioshock: Infinite
    5- Hitman Absolution

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didymos -- 24 Ocak 2012; 1:23:47 >
  • 1- Diablo 3
    2- Gta 5
    3- Mass Effect 3
    4- Max Payne 3
    5- Metro Last Light
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

quote:

Orijinalden alıntı: 53Muco

[sizer=red]Oyun Muhabbeti: 2012'nin Beklenen Oyunları

İlginç bir içme tarzı

Bende öyle yapıyorum.

en doğrusunu yapıyor. ortak kullanılan yani kahvehane, çayocağı gibi aynı anda çok kişiye hizmet veren yerlerde kullanılan bardakları herkes kullanmaktadır. o yüzden kulplu bardaklarda kimse durup dururken kulpun olduğu kısımı kullanmaz. diğer taraflara göre en temiz yer orasıdır. hiç yoktan psikolojik olarak kafanız rahat olur. benim de yöntemim odur :))))

• bence devil may cry 5 ve prototype 2 nin listede olması lazım ve darksiders 2 nin de daha yukarıda olmalıydı tahminim pc kulanıcıları konsol kulanıcılarında daha çoktur. ve god of war serisinden mahrum kalan pc ciler için darksiders 1 numaradır.
  • Kesinlikle Call of Duty Ama Yeni bi gafik Motoru Ve yeni bir hikaye ;;;;
  • mass effect çıksın ama çok güzel çıksın. sonra hızını alamasın bi daha çıksın bi daha çıksın
  • çok güzel bir köşe olmuş..nescafemi ve çerezlerimi alarak keyifle izledim..sanki orda oturup dinliyormuş gibi hissetdim..bunun aynı tatda 2 haftada1 olmadı ayda 1 defa olmasını dilerim..gerçekten insanların bilmediği oyunlarda çıkabiliyor..Örneğin The Last of Us gibi bir oyundan haberim yokken merakle bekleyeceğim bir oyun oldu teşekkürler..
  • Benim Top 5 listem şu şekilde;
    1-Grand Theft Auto V
    2-Hitman: Absolution
    3-BioShock Infinite
    4-The Last of Us
    5-Tomb Raider
  • Ben Tomb Raider'ı merakla bekliyorum. Herkese saçma gelebilir ama Lara benim idolümdür :) Ben hep arkeolog olmak istemişimdir , hala da düşünüyorum, ayrıca tırmanış gibi doğa sporlarına ve jimnastiğe de ilgim vardır. Bir de bunların üzerine hayatta kalma mücadelesi de eklenince istediğim her şeyi sunuyor bana Tomb Raider. Bu yüzden Lara benim için tam idol alınabilecek biri ve son oyunu da büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum :)
  • S.T.A.L.K.E.R. 2 (2012-2013)
    Metro Last Night
    Risen 2: Dark Waters
    Diablo 3
    Mass Effect 3

bunların dışında sabırsızlıkla beklediğim oyun yok ama ekleyebileceklerim
    GTA V
    Max Payne 3
  • 1- GTA V
    2- Halo 4
    3- Diablo 3
    4- Max Payne 3
    5- Tomb Raider
  • video için teşekkürler ama ses inanılmaz dağılıyor, çok fazla yankı var videonun çekildiği yerde. mikrofon konusuna acil çözüm bulmanız gerek. 1-2 mikrofon yerine, ses izolasyonuna sahip kaliteli birkaç mikrofonu küçük bir ses mikseri ile kullanırsanız çok memnun oluruz.
  • Lütfen şu playerı kullanmayın lütfen...........
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

quote:

Orijinalden alıntı: 53Muco

[sizer=red]Oyun Muhabbeti: 2012'nin Beklenen Oyunları

İlginç bir içme tarzı

Bende öyle yapıyorum.

en doğrusunu yapıyor. ortak kullanılan yani kahvehane, çayocağı gibi aynı anda çok kişiye hizmet veren yerlerde kullanılan bardakları herkes kullanmaktadır. o yüzden kulplu bardaklarda kimse durup dururken kulpun olduğu kısımı kullanmaz. diğer taraflara göre en temiz yer orasıdır. hiç yoktan psikolojik olarak kafanız rahat olur. benim de yöntemim odur :))))

aynı ben bilmediğim bir yere gittiğimde bende bu şekilde içerim hiç değişmez fix

• lanet video oynatıcısı ie de problem yaşıyor daha çok. ben chrome ile hiç takılmadan izliyorum

ayrıca takım komple sakal bıyık bırakmış :D
    yakışmış ta ...
  • sıradan oyunlar için böyle güzel içerikli videolar hazırlıyorsanız sanırım half life duyurulsa ortalık tanıtımlardan incelemelerden teorilerden geçilmez :) top 10 listesinde tek başına yer bulurdu diye düşünüyorum.

birde erdinç bey söyledi sanırım thq için fps yapmak çok zordur şeklinde bir açıklama eğer o kadar sıkıntı yaşıyorlarsa valve ile ortak çalışsınlar derim ben :) birde hakikaten thq nun oyunu için o grafikleri görünce şaştım kaldım ve düşündümde bunlara oranla valve half life için neler yapacak, yapabilir...

bu arada beklediğim oyunların çoğundan zaten siz gayet iyi bahsetmişsiniz. her ne kadar duyurulsa bile bu yıl çıkma ihtimali olmayan half life her zaman için en çok beklediğim oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 24 Ocak 2012; 20:12:18 >
  • Cod 9 ...black ops 2 mi olucak ??
  • mass effect 3 çıksın çıksın ama
  • Video güzel olmuş ama bazı eleştirilerim var,kotalı internet kullanıları için 40 dakikalık video çok uzun ayrıca ışıklandırma yetersiz olmuş.2012 beklediğim pc favori ilk 5 oyunlar şöyle;
    1.GTA V
    2.FarCry 3
    3.Max Payne 3
    4.Alan Wake
    5.Hıtman Absolutıon
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.