Güzel bir bölüm olmuş devamını diliyorum 1-GTA5 2-Diablo 3 3-Bioshock İnfinite 4-Metro Last Light 5-Max Payne 3
güzel bi program olmuş herkesin zevki farklı bnm ilk 5 im Diablo Darksiders 2 Maxpayne prototype Hitman
quote:Orijinalden alıntı: vfdg Bence bir ara ofisinizi tanıtan bir video yayınlayın.Ofisiniz güzel gözüküyor.Ofisinizi merak ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 23 Ocak 2012; 16:53:31 >
Benim listem şu olurdu; 1- Kesinlikle MAFİA III 2-CRYSİS 3 3-I am Alive 4-Assasin's Creed 5-Euro Truck Smilator 2
Benim en cok beklediğim oyunlar 1.Max payne 3 2.Farcry 3 3.Metro:last light 4.Mass Effect 3 5.Prototype 2
Benim en cok beklediğim oyunlar 1.Max payne 3 2.Farcry 3 3.Metro:last light 4.Mass Effect 3 5.Prototype 2
Beklediğim birkaç oyun var...GTA V - GOD OF WAR IV (Haberler gaza getirici :D ) - LAST OF US - FİFA 13 -
quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas Videoyu izleyecem sonra da COD9 mu geliyor? Neyine bu kadar heyecan yaptın ki?! Zaten her yıl CoD geleceğini artık sağır sultan bile duydu..
quote:Orijinalden alıntı: Quadhros quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas Videoyu izleyecem sonra da COD9 mu geliyor? Neyine bu kadar heyecan yaptın ki?! Zaten her yıl CoD geleceğini artık sağır sultan bile duydu..