Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Beklentilerimizi Aşan Oyunlar (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • specs ops line konusunda talhanın dediklerine tamamen katılıyorum.İngilizceniz iyiyse grafikleri eskimeden bir an önce oynayın.steam forunlarına merak edip bakmıştım o kadar olumlu yorumlar var ki bence kesinlikle bir baş yapıt.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu muhabbetlerinizi seviyorum ama ses çok fena bu sefer hiç duyulmuyor ki kendi aranızda oyun muhabbeti yapmışsınız yahu :D

• izlerim .
  • Video çekmeye çekmeye nasıl çekeceklerini unutmuşlar, mikrofon nerede arkadaş şu sürekli ayarlamaya çabaladığınız?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Talha hocam "merhaba dostlar "diyince biran aklıma pek izlenilmeyen TV kanallarında ki şiirsel yorum yaparak sanat konuşulan programların girişi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simos35 -- 10 Şubat 2016; 20:25:19 >
  • Lords of Shadow 2 kötü bir oyundan sonra izlemeyi bıraktım. Ayrıca araya iki üç tane kelime sıkıştırıp sonra Türkçesini düşünmeye çalışmak İngilizce bildiğinizi göstermez. İngilizce seviyenizi haberlerinizden ve telafuzlarınızdan anlayabiliyoruz merak etmeyin.

• 2-3 gündür iş seyahatleri nedeniyle şehir şehir gezip eve geldikten sonra ilaç gibi geldi. Seviyoruz oyun muhabbetini :)

• 25 dakika kısa olmuş. muhabbet yarıda kalmış. daha çok bölüm çekmeniz güzel olur tabide yarım kalmış muhabbetler olduktan sonra anlamı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.