Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Bir Oyunu Satın Almamak için Sebepler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cod-division-star wars bunlar hep haketmiyor verilen parayı.. rainbow six siege de haketmiyor.. lol de 50 pingim varken 140 ping ne demek adamı göremiyorum bile.. kaldı ki cod-bf gibi değil bu oyun..far cry primal da hakettiğini düşünmüyorum.. bitirdim ama etmiyor yani.. 360 tl ye guitar hero live aldım.. hakediyor.. özellıkle online olan TV kısmı efsaaaneeeeee 400 şarkı falan vardır.. 1 gün 5 saat oynasanız full 1 şarkıyı tv kısmında 2 kere çalarsanız şansa yani..

dark souls 3 tekı zırhları geliştirmeyi ben gereksiz buluyorum.. sevindim öyle birşey olmasına.. ama büyüleri kötü yapmışlar.. işe yaramayan çok büyü var.. çok yani .. diyorum kı bu kadar az vurucak işlevsizde niye koydunuz bu büyüyü.. deli gibi alternatifte var çunku.. dengeleri ayarlama sıkıntısı var .. online sıkıntıları da mevcut.. mesela birinin dünyasını invade ediceksiniz.. dried finger basmış lavuk sizi 4 kişi beklıyor.. hadi bakalım sonra zevk al 1vs 4 sonra hayvan gibi şeyabıyon oluyor

• bazı arkadaşlar destek olcağana yok talha abi gitti bunlardan bişe olmaz gibisinde saçma şeyler konuşuyolar arkadaşlar evt talha abi gitmiş olabilir ama bari şu adamlara biraz destek olalım
  • Oyunlarda subliminal, illuminatik mesajların yer alması beni oyundan soğutuyor.
  • Gerçek Gökhan Yılmaz 2015'in başlarında öldürülmüştür. Yerine son teknoloji harikası Japon yapımı bir android getirtilmiştir. Bunu dememin sebebi kendisinin aşırı duygusuz durması ve çoğu zaman ufka doğru bakıp derin düşüncelere dalmasıdır. İnsan bir tepki gösterir bir mimik bir hareket yapar. Talha abi veda konuşması yaparken bile kendisi sanki orada değilde hayal alemindeymiş gibiydi.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şaka bir yana sürekli olarak yüksek boyutlarda patchlanan oyunlar canımı sıkıyor. Misal Payday 2 her ay veya her 2 ayda bir 1-2 gb'lık update yiyor. Tam oyunu oynama isteğiyle simgeye tıklıyorum patch kurmaya başlıyor hele bir de AKK'yi geçtiysem 30dk-1 saat zamanımı yiyor. O sırada da oyunu oynamaktan vazgeçiyorum zaten. Hele bir de kısıtlı zamanda arkadaşla oynamayı kararlaştırdıysak hepten yok ediyor planı. Bunun dışında Talha arkadaşımıza bu müziği hediye ediyorum kendisine ulaştırınız DayZ oynarken çalıyordu arada.

• Buda benden gelsin Talhaya .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 18 Nisan 2016; 17:21:45 >
  • Madem genel yayın yönetmeni de yaptınız, bari videolara da gelsin Mesut reyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel sohbet olmuş. Simcity 2015 tam bir hayal kırıklığıydı. İnternet erişimi mi dersin, el kadar haritaya sıkışmak mı dersin. Teknoloji geliştikçe oyunların içi boşaldı. Aynı durum arabalarda da var. Eski arabalar taş gibiydi. Şimdikiler teneke. O misal.

• daha 2 hafta önce 800 gb lık korsan arşivini sildim. Geçen yaz gtx 960 aldım vatandan ve gtx 900 serisi kart alana witcher bedavaydı ama ben çalıştığım için ilgilenemedim ve kod alamadım vatandan uğraşmadım da diyebilirim
    şu an sadece orjinal ve ücretsiz oyunlar var pc mde
    ben de gtx 960 aldığım için witcher ı korsan indiriyorum çünkü zaten gtx 900 serisi kart alana bedavaydı bu oyun:)
  • Survivor'da her hafta biri elendiği gibi burada da durum böyle olmuş . Daha 10 ay önce Ersin , Talha , Edward , Beril , Mehmet vardı , daha sonra bazı Youtuber arkadaşlar katılmıştı koskoca kadro 3 kişiye indi . Hayır , her hafta konsey mi yapıyorsunuz ? Neyse umarım kalan editörlerde iyi içerik sunar ama artık bir Nintendo haberleri göremeyeceğiz mesela .

• quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER

daha 2 hafta önce 800 gb lık korsan arşivini sildim. Geçen yaz gtx 960 aldım vatandan ve gtx 900 serisi kart alana witcher bedavaydı ama ben çalıştığım için ilgilenemedim ve kod alamadım vatandan uğraşmadım da diyebilirim
    ben de gtx 960 aldığım için witcher ı korsan indiriyorum çünkü zaten gtx 900 serisi kart alana bedavaydı bu oyun:)

haklısın ama en son korsan indirilecek bir oyundan bahsediyoruzki ben kutulu aldım ön sipariş ile witcher 3 ü birde steamdan exp packleriyle toplu alıcam böyle bir oyun için fiyatlar çok iyi zaten bence size tavsiyem yine orjinal almanız yönünde veya oynadıkdan sonra ben neden almadım diye pişmanda olabilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: Mihrali Bey

Madem genel yayın yönetmeni de yaptınız, bari videolara da gelsin Mesut reyiz.

Mesut Çevik zaten yıllardır donanımhaber genel yayın yönetmeni bscnin genel yayın yönetmenide Gökhan zaten

• Talha was here

[sizer=red]Oyun Muhabbeti - Bir Oyunu Satın Almamak için Sebepler
  • Fiyatı, Türkçe dil desteklememesi, oyundaki ek paketin oyundan pahalı olması, oyunun oynadığım playformda sorunlu çıkması v.s uzar gider bu liste ama en önceliklisi fiyatı olur elbette.

• Satın aldığım tek oyun guild wars 2 ve dlc'i aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler bence gökhanın mutsuzluğunun sebebi sitede sol üstteki hakkımızda kısmında genel yayın yönetmeni kısmında onun adı vardı diye hatırlıyorum şimdi mesut çeviğin var yakında gökhanda ayrılırsa şaşırmayalım bence.Bence bu ayrılıkların altında mesut çevik var adam egosu ile herkesi yok etme peşinde zaten ersin kişisel facebook hesabında kendi isteği ile ayrılmadığını söylemişti.

• Ekran çok boş kalmış üç kişiyle....

• quote:

Orjinalden alıntı: 0quz28

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: HIGHER

daha 2 hafta önce 800 gb lık korsan arşivini sildim. Geçen yaz gtx 960 aldım vatandan ve gtx 900 serisi kart alana witcher bedavaydı ama ben çalıştığım için ilgilenemedim ve kod alamadım vatandan uğraşmadım da diyebilirim
    ben de gtx 960 aldığım için witcher ı korsan indiriyorum çünkü zaten gtx 900 serisi kart alana bedavaydı bu oyun:)</blockquote>

haklısın ama en son korsan indirilecek bir oyundan bahsediyoruzki ben kutulu aldım ön sipariş ile witcher 3 ü birde steamdan exp packleriyle toplu alıcam böyle bir oyun için fiyatlar çok iyi zaten bence size tavsiyem yine orjinal almanız yönünde veya oynadıkdan sonra ben neden almadım diye pişmanda olabilirsiniz

bana bedava olan şeyi para ile mi alayım?

• Konsola FPS almam,, gamepad ile oynamayı beceremiyorum.
  • 980TI kullanıyorum. 1080p de yavaşlayan oyunlar var. Bence sadece oyun yapımcılarına kızmamak lazım. Oyun motorlarında da sorunlar var. Eklenen her yeni özellik ve yeni kodlar oyun yapım süreçlerini uzatıyor. Ben yazılım işindeyim. Yeni teknolojiler kullanmaya gayret ediyorum. Yeni kodlama yöntemlerine veya frameworklere baktığımda vay be adamlar yapmış artık her şey ne kadar kolay diyorum. İşin içine bir giriyorum ve sonuç hüsran. Daha çok zaman alan kodlama süreçleriyle ve daha fazla hatayla baş başa kalıyorum. Rekabet teknolojilerin çok hızlı gelişmesine neden oluyor ve her yeni çıkan teknolojiler oyun üreticilerine ve yazılımcılara ek yük getiriyor. Şöyle düşünün her sene yeni şeyler öğrenmek zorunda kalıyorsun. Bu da seni projeden uzaklaştırıp yeni bir öğrenme sürecine dahil ediyor. Bir yandan öğrenip bir yandan proje geliştiriyorsun. Buda zaman kaybına ve hatalara neden oluyor. Ayrıca uzayan proje süreleri yüzünde ekibine yeni çalışanlar katmak zorunda da kalıyorsun. Sonra fiyatlar da maalesef uçup gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.