Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - E3 2016'dan Neler Bekliyoruz (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

Eger MS cikipda Scorpio'yu bir kac saasali grafikli oyunla ve Rift Demosu ile tanitirsa,Sony'i ne GoW ne de TLOU2 maalesef kurtaramaz.Dedikodular dogruysa yani Scorpio,NEO dan bahsedildigi gibi cok daha güclü bir konsol ise,MS bu nesilde PS4'e kaptirdigi 360 kitlesini cok cabuk tekrar kazanacaktir ve buda Sony'nin satis bazinda,ecel terleri dökeceginin resmidir.

Microsoft hatalardan ders almış olabilir.Ama gow 4 ve last of us 2 Sony duyurduğu anda Microsoft asıl Sony karşısında yine ezilecektir.Microsoft isterse scorpio da cgi yakın grafikli oyunlar duyursa bile Sony god of war 4,last of us 2 gibi exculesive oyunları neo'da bile tanıtsa oyunlar insanların merakı scorpio da kalmaz. Hem Ms xbox one exculesive oyunları pc'ye çıkartığından dolayı ne malum scorpio exculesive oyunları pc çıkartmayacağı ve ne microsoft exculesive oyunları,ne çoğu multiplatform oyun yapımcıları Sony exculesive kalitesinde oyunlar yapamayacaklardır.

• Mesut abi bu programda biraz fazla konuşmuş. Her başlıkta konuyu donanıma, Uncharted'a veya Division'a getirek konuyu çok dağıtmış. Ekibin topluca yer aldığı programlarda biraz daha dikkat etmelisiniz. Aşağı yukarı aynı seviyelerde konuşmalısınız.

(Tunahan abi de kız istemeye gelmiş damat adayı gibi kalmış. Ağzından tek kelime çıkmıyor.)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Birkac cumle ile de olsa Mount & Blade II den bahsetmenizi isterdim.
  • @eskhioyuncu

Microsoft'taki hisse yüzden nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimwit -- 8 Haziran 2016; 1:31:22 >
  • benim beklentim; Oyun Dünyasında Bu Ay, talha abi gittikten sonra Alkan abiden beklerdim o da gitti, Mesut abi sen çeksen olur aslında...

• Dimwit D kullanıcısına yanıt
    %85
  • Doblo alma vaktin gelmiş mesut abi :D

• Sadece tek bir kişini program boyunca bu kadar söz alması, diğerlerinin konuşacak bir şeyinin olamamasından mı kaynaklanıyor?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.