Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - E3 2016'dan Neler Bekliyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun Muhabbeti'nde bu hafta E3 2016'da duyurulacak veya duyurulması beklenen oyun ve donanımları konuşuyoruz.

• Sırf sen gitme diye adblockerı kapadım be Gökhan seni de kaybetmeyelim bari.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şuraya bir bak ya :( Yaprak dökümüne uğradık resmen.Bu sene e3'ün tadıda olmayacak sizi beraber izlemek çok güzeldi.Her şey için teşekkürler.

• e3 2016 dan beklentim doom incelemesi
  • Mass effect 3 ün beğenilmemesinde grafiklerinde etkisi olduğuna katılmıyorum. Dönemi için bence yeterli düzeydeydi zaten bir rpg oyununda atmosferin grafikle verilebileceğini zannetmiyorum. Grafikler üst düzey olmasa bile yaşayan bir dünya hissiyatı verilebilir. Bence hayal kırıklığına uğratan şeyler önceki oyunlarda galaksiyi kurtarırken yanımızda olan tayfanın anlam veremediğim bir şekilde oyuna dahil olmaması yada arka planda kalması. Her şeyin bir koşuşturmaca içinde olması tamam evren tehlikede ama neredeyse hiç özgürlük hissiyatı yoktu. Görevi ne ara aldım verdim belli değil bitsede gitsek havasındaydı oyun. İlk 2 oyundaki atmosfer yoktu oyunda kısaca. Oyunun sonu hakkında zaten söylenecek pek bir şey yok seriye yakışmayan bir son oldu.

• Mesut'un başlardaki BF 1 yorumuna katılıyorum.

Benimde hala kafamda soru işareti BF 1,eğer mevzi savaşları,savaş stratejileri ve takım oyunu olmazsa patlar oyun.

Karma karaşık çorbaya dönen savaşlar olmaz inşallah...
  • Bilen bilir çok sıkı bir Superman oyunu söylentisi var. Ben deli gibi bekliyorum. İnşallah WB Montreal bu sefer duyuracak. Duyurursa evi yıkarım sevinçten :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e3 öncesi bsc'nin kapanmasını bekliyorum

• Bioshock serisinden bir oyun gelmesini çok istiyorum ancak uzun zamandır ses yok :( E3'ten umutluydum ancak uzunca bir süredir ses çıkmadığı için E3'te bir şey duyabileceğimizi veya göreceğimizi sanmıyorum.

• Gökhan'ı da gönderip vurun kapıya kilidi.
  • god of war, red dead redemption 2, last of us 2.sadece bir tanesi duyrulsun yeter.

• God of war 4 den kısa bir video yayınlanırsa bi 20 milyon daha ps4 satarlar yeni konsol duyrulmazsa last of us 2 yi pek düşünemiyorum çünkü uncharted 4 yeni çıktı birde red dead redemption kesin gelecek diye düşünüyorum

• Paçaya dikkat Mesuttttt

[sizer=red]Oyun Muhabbeti - E3 2016'dan Neler Bekliyoruz
  • Geçen E3 lerde olduğu gibi BSC yayını olacak mı ? gerçi yayına çıkacak adam kalmadı

• Mesut abinin gelmesi guzel olmus.Yalniz Gokhan abi her videonun basinda ekrana cizik atmasa iyi olacak ;)

• çok keyifli bir programdı

• yalnız tunahan hocam çok kasılmış çıkmışssın sürekli elin giysinde saçında yüzünde bir de sürekli öksürüyorsun
    biraz rahat ol hocam alt tarafı oyun konuşuyorsunuz
    bu arada belki hastasındır günahını almayım:)

• Red Dead'in yeni oyunundan niye bahsetmediniz anlamış değilim.Unutulacak gibi de değil hani :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driveclub dışındaki tüm düşüncelere katılıyorum. Bu seneki E3'te konuşacak baya bir içeriğimiz olacak.Bakalım E3 bize neler getirecek.

• the last guardian'ı unutmuşsunuz. The last of us 2 'ye gelince çok çok düşük ihtimal diye düşünüyorum kadro tüm gücüyle uncharted4'e yoğunlaşmıştı eğer ufak bir ekip iskeleti oluşturmaya başlamışsa bir videog görebiliriz bence.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.