Bildirim
Oyun Muhabbeti - E3 2016 Microsoft Konferansı Değerlendirmesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayıp olmasın diye konuşmuşlar resmen... Bitse de gitsek modundalar. Sektörün içinde olan bir editöründe Xbox almaya gereksiz demeside ayrı bir talihsizlik...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 25 Haziran 2016; 22:38:13 > -
Dördüncü denemeden sonra siteye giriş yapabildim. Video kalitesi açıkçası yerlerde. Cep telefonu ile çekilmiş daha güzel videolar izledim. Videoları işlerken mi bir şeyler geliyor başına bilmiyorum artık. Şu teknik hataları ne zaman gidereceksiniz merakla bekliyorum.
Bir de Mesut Bey, artık takılmasanız şu Xbox fanlarına güzel olacak. Ben şahsen duymaktan sıkıldım bu muhabbetinizi.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
forza dışında hiçbir şeyi övmediler :D
gökhan bey'e stratejı olarak planetary annihilation ı tavsiye ediyorum
bsc'yi kapatında rahat edin burası iyice level dergisine döndü
1080p açtığım halde arada giren oyun videoları sanki 240p gibi?
Xbox'a sayıp sövüyoruz da elemanlar yine de yeni konsol peşinde olmaları iyi bişi. Toptan fişini çekseler 250 lira oyun fiyatlarını düşünemiyorum.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
konuşacak bişey yok xbox=pişmanlık -
Sony ezdi geçti bunları -
Şimdi bazı arkadaşlar bu videoya kızıcak yok işte MS sunumundan cok sony den bahsettiniz fln diyecekler belki . Arkadaşlar artık fanboy havasından cıkın ve gerçekleri görün lütfen çünkü MS sunumunda gerçekten hiç birşey yoktu. 20 dk minecraftan bahsettiler yani bi tarafa bakıyorsun yeni IP ler yeni gow sürekli oyun içeriği sunan bi firma diğer tarafta 2017 de bi konsol cıkaracağını söyleyen bir firma iyide sen zaten insanlara Xboxone yeni verdin bi içerik sun be kardeşim . yok bunlar birde üstüne terbiyesizlik yaparcasına oyunların hepsinin pc de cıkacağını söylediler ee o zman neden konsol alsın adam senden ? Kısacası kafa yapınızı değiştirin ve olaylara objektif bakın bu videoda cok haklı yerinde eleştiriler vardı ben olsam daha sert eleştiri yapardım hatta. Güzel inceleme ve analiz olmuş gerçekten . -
-
Microsoft'un Forza,halo,gears üçlüsüne ek oyunlar çıkartması şart.Hatta çok geç bile kaldılar.Ps4 excleri gerçekten çok daha merak uyandırıcı ve ilgi çekici görünüyor.Microsoft o kadar imkana rağmen hiç risk alıp farklı türde yapım üretmiyor.
Eyvallah konsol tarafından Microsfot gerçekten geride fakat, Sony God of War ismi altında 5-6 adet oyun yapıp aynı mekanikleri yedirdiler oyunculara devamlı. Bunu eleştirmeyip oyun dünyasında yeni bir meta kazandıran Gears of War'a bitmiş demeniz gerçekten üzücü.
Diğer bir yandan Scalebound gibi bir video oyunu hakkında 2-3 kelam etmemeniz çok şaşırtıcı. Tamam belki Mesut Bey'in pek fazla sevmediği bir tür ama Bayonetta, Resident Evil, Okami ve Dmc gibi yapımlardan önemli tecrübeler kazanan Hideki Kamiya'nın oyunu. En az Kojima kadar video oyun kültürüne bir şeyler katabilmiş bir isim. Gökhan ve Tunahan'ın yorumlarını merak ederdim açıkçası. E3'ün şov kısmında Microsoft'un Sony'den kötü olduğunu kabul ediyorum. Yine de oyunlarına şans verilmeli, elimizin tersiyle itmemeliyiz. Değerli yapımlar var.
mesutun yorumlarında ki değişim gerçekten tüyler ürpertici seviyede :D Sony nin bir e3 e göndermesi yetmiş, eskiden PS da oyun yok xbox daha avantajlı derdi ne değişti? tek fark UC4 ün mesutun ağzına ağzına vurması, yok sa onu da deli gibi eleştiriyordu :D buna halk dilinde tükürdüğünü yalamak denir de işte neyse. sony nin eleştrilecek tarafı yok mu? tabi ki var. oyunları şu an çok erken durumda. bir tek horizon 2017 ilk çeyreği çıkabilir eğer ertelenmez ise. onun dışında Gow, days gone ve spider man muhtemelen bir e3 daha görecek. tabi bunların da ertelenme ihtimali var, yani oyunlar hakkında bir yargıya varabilmek için çok erken daha yeni duyurdular. xbox ın avantajı ise duyurulan oyunlar bir sonraki e3 gelmeden çıkacak olması. ben bu e3 de beklediğim 2 oyunu göremedim o açından benim için biraz hayal kırıklığı oldu. birincisi RDR nın remaster ı ve yenisi yada sadece ikisinden biri olsa da olurdu, diğeri de Shadow of the mordor 2 idi. sadece bir trailer gösterseler bile yeterdi.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
-
quote:
Orjinalden alıntı: refuse2k3
Ayıp olmasın diye konuşmuşlar resmen... Bitse de gitsek modundalar. Sektörün içinde olan bir editöründe Xbox almaya gereksiz demeside ayrı bir talihsizlik...
onlar için apayrı bir gereksizlik çünkü.. iş yerlerlerinde kaliteli bir pc ,xboxone ,ps4 mevcut..
gökhan ' ın pc si vardır.. excler pc ye geliyor var mı gerek almaya ? yok .. tunahanın da 980 i varmış.. var mı gerek almasına ? yok.. mesut abide hepsi var diye biliyorum .. ama işte konsola özel exc olmaması kendi ayagına sıkıyor.. ps4 le kıyaslasan bile ps4 yine galip çıkıyor..
editörler bize bir awareness katmaya çalışıyorsa , zaten tavsiye etmeleri gereken şey xbox almamamız
Mesut Xbox almayın demişse, iyiliğinize demiş, nedir yani Xbox? Konsolun tek bir exc oyunu bile kalmadı, olanları da görüyoruz ya 720p ya da dinamik çözünürlük adını verdikleri ve milleti uyutmak için kullandıkları saçma çözünürlük muhabbeti. Grafiği, donanımın rezil olmasını geçtim, konsolda oyun yok, oyun. Bu konsola çıkan her oyun PC'de erişilebilir durumda, multiplatform oyunları zaten millet PS4'te şakır şakır oynuyor, ne yapalım XBox'ı.
Ne oyunları, özel oyun, ne kolu, adam gibi kol, ne menüleri, kullanıcı dostu menüler, her bir yeri ayrı bir dert. Bana kalırsa Mesut az bile demiş, ağzına sağlık... -
Haha Adam 6.7. si cikan God Of War icin ölüp bitiyor ama Gears'a gereksiz diyor. 2 dkk.lik Trailer dan Spiderman icin ölüyor ama yapimcisi Kamiya olan Scalebound tam bir rezillik oluyor. State of Decay cakmasi Days Gone müthis ölüyor SOD ayni tas ayni hamam . Oldukca sevilen Recore 70 alirsa bayem Edin diyor E3'e damgsini vurmus Sea of Thieves de pek ilgisini cekmiyor ama hic biseyini görmedigi Kojima tarileri tüylerini diken diken ediyor Birde sunu söylesin hani PS4 cok daha güclüydü,Forza 1080p/60fps diyoeduk durun GT gelsin dinamik hava ve zaman olucak hepiniz göeeceksiniz diyorlardi ne oldu?. Gers 4 1080p/60fps U4 900p/60fps. Demekki Xbox yapimcilari hizli gücü aciga cikarmislar krza Rockstar da öyle cünkü GTAV de 1080p.
Su vakit kaybi videoyu izledikten sonra cikardigim tek sonuc su:
Parayi veren düdügü calmis. Xbox almaya gerek yok gibi rezilligin diz boyu oldugu bi aciklama yapabilecek kadar Sony den yüz almis editör
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
<<< Yaşasın Mesut Baba >>>
Kusura bakmayın ama konsferans Sony'den kötü olabilir ama böyle yapılmak olsun diye yapılmış basit bir değerlendirme videosu olamaz... Mesut'a sorulmuş mesut ilgisini çeken oyunları yorumlamış geri kalan oyunları yorumlamadan sadece ismini geçirerek başka oyuna geçilmiş. Mesela Scalebound'a Mesut ilgimi çeken bir oyun değil dedi ama Tunahan benim ilgimi çekiyor ben bekliyorum dedi hemen geçtiler başka oyuna. Sadece Mesut'un mu yorumları değerli arkadaş? Neden Tunahan Scalebound'u ''neden'' beğendiğini ve beklediğini yorumlamıyor. Sony değerlendirmesi ile Microsoft'u yan yana açsak zaten bundaki özensizliği ve umursamazlığı herkes görür diye düşünüyorum. Mesut'un birlikte oynayacak arkadaşı veya zamanı olmayabilir ama amerika vb. ingilizce konuşulan ülkelerde herkesin birlikte oynadığı geniş bir arkadaş kitlesi var. Sea of thieves oyununa bir siz acayip gömüp geçtiniz. Arkadaş kitlesi olan insanlar için oyun büyük potansiyele sahip ha çıkınca patlar orasını bilemem. Kısaca çok kötü gereksiz bir değerlendirme videosu olmuş bence...
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Benzer içerikler
- until dawn pc
- bomberman oyunu
- ea play pro fiyat
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- microsoft flight simulator 2024 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X