Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti: En Sevdiğiniz Karakterler (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
0
Favori
32.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.Sonic The Hedgehog Sonic
    2.Uncharted Nathan Drake
    3.Super Mario Bros Super Mario
    4.God of War Kratos
    5.Killzone Rico
    6.Sonic The Hedgehog Shadow
    7.Call of Duty Soap Mactavish
    8.Megaman Megaman
    9.Minecraft Steve
    10.Rayman Origins Rayman
  • 29:20'de mesut abi arkada naabıyo :)
  • Altair Ibn La Ahad
  • programlarınız izliyorum çok güzel ve kaliteli başarılarınızın devamını dilerim
  • 1-batman - batman ac
    2-john marston - red dead redemption
    3-nathan drake/marcus fenix - geow
    4-ezio auditore da firenze - assassins creed
    5-ghost-cod
  • Nathan Drake.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. Sly Cooper (Sly Racoon)
    4. Crash Bandicoot (Crash)
    3. Link (TLoZ)
    2. Samus Aran (Metroid)
    1. Isaac Clarke (Dead Space)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunların Hollywood filmlerine benzemesi aslında kötü değil çünkü sinema en nihayetinde tamamen hikaye odaklı bir sanattır. Ancak sorun burada yanlış kopyalanmaları. Örneğin Half Life sinemadan esinlenilmiş ama iyi yapılmış bir örnek olarak alınabilir. Veya Mass Effect. Hem oynanış(gameplay) hem de hikaye büyük öneme sahip, biri diğerinin önüne geçmiyor. Çoğu aksiyon içeren oyunda hikayeye katkı yapmayan çok fazla şey var, çok fazla düşman var. Asıl sorun bence bu. "Doldurma" amaçlı birşeyler yapılmazsa o her şekilde güzel olur.

İşte benim listem:

1- Gordon Freeman - Half Life (Söylenenlere birşey demesem de kendi içinde "bilge" bulduğum bir karakter, G-Man'in dediği gibi: Yanlış yerdeki doğru adam herşeyi değiştirebilir.)
    2- Commander Shepard - Mass Effect (Kendi yaptığım "custom" yüzüyle listemde:http://i.imgur.com/ANdYc.jpg ,http://i.imgur.com/vKlLI.jpg )
    3- Altaïr Ibn-La'Ahad - Assassin's Creed (AC:R'deki Altair benim tanıdığım Altair değil, sesi bile değiştirilmiş bir Ubisoft skandalıdır --- İlk oyundaki Altair ise beni en çok sesiyle etkilemiştir, (http://www.youtube.com/watch?v=6byvnr2wjso ) genç ama umut vaadeden biri olarak pervasız tavırları ve ona değerli olan şeyleri koruyuşu ve bunu karizmatik şekilde yapışı muazzam sevgi oluşturmuştur)
    4- Lucas Kane - Fahrenheit (Oyundaki Lucas! Lucas! sesleri hala kulağımda yankılanıyor, sıradan ama çok etkileyici bir karakter, sıcak biri ve kendinize yakın buluyorsunuz, güçsüz ve mağdur duruma düşmesi de karakterini güçlendiren etkenlerden)
    5- G-Man - Half Life (Sonsuz gizem seviyesine sahip efsane, onu tanımlamak bile onu alçaltma olur)
    6- Andrew Ryan - Bioshock ("Anlatıcı" rolüyle muazzam replikleri var ve oyun dünyasında belki de gelmiş geçmiş en derin karakter -- "Bir adamın seçme şansı vardır, ben imkansızı seçtim", "Hepimiz tercihler yaparız ama işin sonunda tercihlerimiz bizi biz yapar" vs.. )
    7- Max Payne - Max Payne (3. oyunu henüz oynamadım ama oynasam da muhtemelen öyle olacak: ilk 2 oyunla listemde. Karizmatik olması bir yana, çok derin. Sesine zaten kelimeler yetmez.)
    8- Desmond Miles & Lucy Stillman - Assassin's Creed (İkisini bir yazdım çünkü Ubisoft sayesinde tek yazacak kadar fazla göremiyoruz onları ama ikisini de "çok" seviyorum. Fedakarlar, hatalarıyla yanlışlarıyla onlar da yanlış yerdeki doğru kişiler.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.P.E.C.I.A.L. -- 24 Temmuz 2012; 4:00:01 >

• Nathan Drake
    Captain Price
    Reznov
  • 1-Gordon Freeman
    2-Alyx Vance
    3-Sam (serious sam)
    4-Chell (portal)
    5-Sayko (crysis )
  • 1.Mario
    2.Lara Croft
    3.Sam Fisher
    4.Solid Snake
    5.Link

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Orijinalden alıntı: by_t

Yorumlarda en çok cod + assassins creed + god of war + halflife

Aynen öyle başka birşey beklenmezdi zaten. Popüler ne varsa iyidir anlayışı.

Aslında popülerlikle alakası yok en iyisi oldukları için olmasın? Ben Gordon Freeman'le tanıştığımda internet kafe kültürü yoktu memlekette yeni yeni 4-5 bilgisayarlı kafeler açılıyordu. Okuldan kaçıp half life oynuyorduk. Ve Gordon Freeman 2012 senesinde de aralarında en iyi diyebildiğim tek karakterdir.

• ezio,kratos,geralt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kratos ve S.Leon Kennedy

• erdinç abiyi göreniniz var mı???

bu arada Captain Price gerisi yalan
  • 1- Altair
    2- Soap
    3- Donkey Kong
    4- Crash
    5- Raziel

• Solid Snake (metal gear solid)
    Lara Croft (Tomb Raider)
    Sam Fisher (Splinter Cell)
    Leon (resident evil)
    Prince of Persia
    Ezio (a.c)
  • Kratos un yerini kimse tutamaz.

• 29.18 kedi çıkan kafa kimin kafası :Dd:DD:
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.