Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Kafama Silah Dayasalar Oynamam Dediğimiz Oyunlar (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O Source sorununu bende yasiyorum Portali felan hic bitiremedim ama bende sadece bas agrisi yapiyor. Bu konuda en cok Sants Row 3 etikelmisti beni. Midem bulaniyordu, basim agriyordu ve soguk terliyordum.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Berili nerden eksiliyoruz ?

• Talhanın içliği <3

Last of us içinse zaten oyun korku klasmanında çıkan bir oyun değildi ki. Survivor dram/gerilim oyunuydu. Dediğiniz gibi eksikleri var tabiki ama şöylede birşey var eksiksiz oyunmu var?
  • korku oyunları silahda dayasalar ıslak sopaylada dövseler başına oturmam oynamayı geçtim videosunuda izlemem
  • Mide bulantısı yüzünden medal of honor airborne oyununu hiçbir zaman bitiremedim :D ilk görevi dahi bitirememiştim bulantı yüzünden hala anlamış değilim . bir kere direnmeye çalıştım artık terlemeye başlamıştım yalnız olmadığım için mutlu oldum :D
  • Talha abi cidden half life serisini oynamadiysan senden rica ediyorum twitchde bizlerle bastan baslayarak oyna midebulantsina carenide veriyorum
    Fakefaktorycinemastig modun son surumu inanilmaz bir grafik artisi oluyor nerdeyse source engine degisiyor diyebilirim bu modu kurarak oynarsan hersey mujemmel olucak okursan sevinirim seningibi bir oyuncu nasil hl i oynamaz sahsen kusa kusa oynardim

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Silet six games rahmetli... :D Talha abi yine güldürdün

• Halflife mide bilantisi gidermennin kodu konsolu acip

Default_fov 90 veya kendi gozunuze gelen bir deger girip oyunu deniyorsunuz

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klongs

last of usın yapay zekası özellikle çok kötüydü yani eğilerek altından geçiyom adam yere bakmayı akıl edemiyor infinitede öyle bu oyunların çok sevilmesinin en büyük nedeni hikayeyi çok güzel anlatması ortamı çok güzel tasvir etmesiydi sürükleyiciliydi.

onu bunu gectim , kafana silah dayasalar oynamayacagin oyunmudur The Last os US ? , ne demeye durduk yere bunun lafini aciyor beril ?

ayrica oyun en zor modda deneyin remasterd sürümündeki . sac bas yollduruyor .
    Crafting'in en önem arz ettigi oyun bana göre. Keske sadece o modda olsa idi oyun sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 25 Ocak 2015; 18:20:57 >

• talha abi mario is missing'in nes demake versiyonunu 12 yaşında arkadaşımla bitirmiştim :( arkadaşımın ablası ingilizce bi bölümde okuyodu takıldığımızda onu çağırıp soruyoduk baya zor olmuştu. bitirince de hiç bişey olmadı tamamen vakit kaybıydı

• 05:32 Talha: Ben hızlı seviyorum

• ilk şunu belirtmek isterim hayatımın oyunu half-life hastasıyım oyna oyna bıkmam ama talhanın gibi benim de mide bulantısı ve baş ağrısı olmuştu ilk kez Half-life'de sonra oyunu sürekli oynadıktan sonra 10-15 kere bitirdikten sonra alıştım kanım kaynadı artık mide bulantısı filan olmuyor :)

• Kafama silah dayasalar korku-gerilim oyunlarını oynayamam.Şaka değil gerçekten silah dayasalar öldürün beni derim.Nedenini bilmiyorum,o tür oyunları oynamak gerçekten çok istiyorum,çok dikkatimi çekiyor.Gel gelelim oyunun menüsünde bile kalp ritmim 90 dan 180 e fırlıyor :) .Sanırım bende panik atak var.Bu yüzden ne kadar istesem de oynayamıyorum.

• Bir çoğunuza göre gelmiş geçmiş en iyi oyun ama şahsen Half Life oynarken benim midem bulanıyor. Oyunun kötü olduğunu söylemiyorum sadece nedenini bilmediğim bir şekilde midem bulanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakmayın ama çok sıkıcı bir video olmuş 7.dakika civarlarında kapattım

• mmorpg ve moba oyunlarını sevmiyorum yani beceremiyorum o yüzden oynamam

Ayrıca Doom oynarken ve ya bazı oyunlar şimdi hatırlamıyorum soğuk terlerim midem bulanır başım döner

Son olarak sanat en basit tarifiyle insana yaşama isteği uyandıran ama yaşaması için zorunlu olmayan şeylerdir. ör: müzik roman bunların hepsi yaşam zorunlukları değildir ama insana yaşama isteğini arttıran şeylerdir. Ve oyunlar da sanattır. Herhangi bir tarifte fikir birliliğine ulaşılamayan sanat için benim görüşüm budur.

• Moba türü oyunları bir türlü sevemedim, fazlasıyla amaçsız geliyor bana açıkçası, canım sıkılıyor.Dota oynadım bir süre arkadaşlarla ama yok sarmadı.Moba benim tarzım hiç değilmiş onu öğrenmiş oldum.

CoD, BF'nin single playerı ve bilumum konusu klişe fps oyunları.Oynarken tamamen sıkıyorlarlar, konusu ya da atmosferi pek ilgi çekici olmayınca.Ayrıca Multileride arkadaşlarımla oynuyorsam oynarım, yoksa o da sıkıcı oluyor.Hatta bir süre sonra arkadaşlarla bile oynarken sıkıyor.Seneryo çok önemli yoksa resmen vakit kaybı geliyor bana..

Similasyon oyunlarını da oynamıyorum, daha doğrusu oynayamıyorum.Bir Football Manager'i severim bu tarzda, onada baya saatlerimi vermişimdir şimdi yalan olmasın.Bir şekilde ustalaşman gerekiyor o oyunlarda ve o ustalaşma kısmı gerçekten beni sarmıyor, gerçi hani ustalaşsam bile çok zevk alabiliceğimi sanmıyorum, araba ya da uçak kullanmak ilgimi pek çekmiyor.

Araba yarışı oyunlarıda beni pek sarmıyor, arcade ya da similasyon olması da farketmez, pek severek oynayamıyorum.Arabanı geliştir, yarış.Çok monoton oluyor bence oyun, zaten pek araba meraklısıda değilim.

Minecraft var bir de, aşırı amaçsız geliyor bana oyun.Çok grafik takıntılı olmasadam, oyunun grafiksel yönede beni rahatsız ediyor.Ben oynayamam.

Resident Evil 5-6 ve Operation Racoon City zaten kesinlikle oynamam, bu oyunlarının RE'nin serisi oyunlardan kötü olmalarını geçtim genel olarakda kötüler.

Genel olarak rpg, strateji ağırlıklı olmak üzere survival, adventure ve platform oyunları seven bir oyuncuyum, diğer türlere konuları yüzünden falan kayabiliyorum belki, diğer türlü oynarken pek zevk aldığım söylenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 25 Ocak 2015; 22:10:41 >

• Bir güzel sanatlar öğrencisi olarak söyleyebilirim ki çoğu oyun sanattır karakterin yaratılışı tasarlanışı mekanlar müzikler hikaye. sanat yaratmaktır. minecraftta balta , kılıc yapmak değil de eşi benzeri olmayan bir ev bir heykel tasarlamaktır. Ama herkes popart sevmez yada herkes romantizim sevmez realistik çalışmalardan hoşlanmaz. ben popart sevmiyorum diye popart sanat olmaktan çıkmaz.

• lol-dota tarzı oyunlar asla oynamam

• Moba, Last of Us, JRPG, Saçma Japon oyunları, Pes hayatta oynamam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.