Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Kafama Silah Dayasalar Oynamam Dediğimiz Oyunlar (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HalfLife oynarken benim de midem bulanıyordu. Çoğu FPS oyununda midemin bulandığını fark ettim.Bu yüzden FPS oyunlarını oynayamıyorum.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yeni CoD ve AC'ler. Ayrıca Source motorundaki Sıkıntı bendede var. Ama Valve tarafından yapılan oyunlar hariç. Sadece HL2 texturelerini kullanan modlarda oluyor(HL2'nin kendisi değil). en büyük örnekler Garry's Mod, CS:Source (valvenin ama bunda da oluyor)

• Yalnız değilsin Talha reyiz, bende de oluyor o mide bulantısı. Programın başında midenin bulandığı oyun var ya diye söylediğinizde direk anladım zaten.

• sırf amerikan kültürel emperyalizmi yapılıyor yargısı ile COD serisine haksızlık yapmışsınız.
    grafiğini, oynanışını, optimizasyonunu vs özelliklerini geçelim Cod serisinde single player modda bile yalnız olmadığınızı hissedersiniz. kimi zaman captan price, kimi zaman ghost, kimi zaman da sergeant reznov.
    bu npc'ler kritik bir operasyon, yıkık bir şehir (çernobil örneği) veya önemli bir tutsak hakkında ipuçları aktarıyor. elbetteki bunlar oyunun hikaye dinamiğini zenginleştiren şeyler.
    aynı hissi beğenilmeyenler listesinde yer alan Resident Evil 5 serisi de veriyor. yanınızda her zaman bir NPC bulunuyor ve onun hayatta kalma sorumluluğu oyuncuya ait.

• Fantastik ögeler içeren oyunları oynamam.Beril Hanımın tersiyim bende gerçeklik arıyorum.Mesela wow ,dota.Skyrimi filan ayrı tutuyorum onların olayı fantastık öge değil.Tamamen fantastik şeylerden oluşan oyunlar diyeyim.Bioshock 1 de efsanedir gözümde.Systemshock a da bakacağım.
  • sehpa üzerindeki vault boy bobblehead'in kafasındaki kağıt tutturucu nedir, arkadaş :)
  • Medal of honor Allied assauld,Counter Strike Zero bu iki oyunu birak oynamayi adini duymam bile midemi bulandirmaya yetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sim city , the sims, stronghold crusader, civilization kafama sıksalar oynamam

• Alkanın sevmediği oyunları cok mantıklı oyunlar. Beriin bir bayan olarak sevmediği oyunları anlıyorum ama Talhanın sevmedıgı oyunlara cok sasırdım. Talha kardeşim sen hangi oyun oynarsın kı ? Half life gibi oyunu sevmiyosun Fakat Bioshock seviyosun garıp geldı bana

• Mobilde oldugum için video yu izleyemedim ama yorumlara bakıyorumda bu mide bulantısı baş dönmesi konusunda yanlız değilmişim birçok fps oyunun da bende olmuştur bu durumlar bu durumdan kurtulmanın bir yolu yokmu ki bende daha çok araba tutması gibi oluyor bu durum

• Half Life, Far Cry, Assassins Creed, Botanicula... şu zamana kadar kendimde mide bulantısı ve baş ağrısı gözlemlediğim oyunlar. Yalnız Half Life'ın multiplayer modunda böyle bir sorun yaşamadım.

• Call of Duty den midesi bulananı kurşun manyağı yapar, Price reznow ghost gaz soup mactavish Andrei .....(uzar gider)
    Bu silah arkadaşlarımla birlikte Hassas değerlerine küfür ederim.
    COD Kadar hikayesi kendine bağlayan oyun çok az var...
    EDİT:Minecraft ..... Yazarken bile midem bulandı
  • Sanatın tanımını yapamıyoruz ama oyunlar sanat değildir diyoruz. Sana öyle düşünmüyorsan bilmediğindendir eğitimin olmadığındandır diyoruz. :)) ama sanatın tanımını yapamıyoruz. :))
  • half life oynarken midesi bulananlar ozamn fps türü hiç bir oyun oynamasın

• quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

W.o.W un bence oynanabilirlik,hikayesinden de öte en iyi yanı, karakter , çevre tasarımları, renk seçim ve doygunluğu... Wow daki sanat tasarımcıları, yelpazesi çok geniş. Son of Storm adında kendi siteleri var. Bazı çizimlerini bu sitede sergiliyorlar....<br> Dota2 , L.O.L , H.O.N gibi firmalar herolarını, wow bünyesindeki tasarımcıların, yaptığı özgün tasarımlarından resmen alıntı yapmış, kısmen tasarımları çalmışlardır. Bu oyunlar tamamen kolpa bir görselliğe sahip,özgün olmayan taklit haritalar, taklit kahramanlarla dolu oyunlar. Şimdi Heroes of the storm geliyor, oyun mantığı çok farklı, bazı yönleri bir mobaya bile benzemiyor. Görsellik yönünden buram buram kalite fışkırıyor, animasyonlar, çizimler ne kadar oyunun özgün bir oyun olduğunu hissettiriyor,kapalı betada olmasına rağmen ilk girdiğimde, oha dedim dota 2 hala bu kadar stabil değil, hala dota2 de input lag var, çok az da olsa bir delay var.... Blizzard ın kart oyununa ne ön yargılar vardı. Şuan hearthstone nerelerde herkes biliyor. <br> WoW'un o çizgi film gibi sandığınız grafikleri, crysis , bir çok AAA oyundan daha iyi bence, grafikler de özellikle kıyafetlerde çok ince detaylar var. Poligon delisi, Köşe yumuşatması , çılgın realist texture fanları bu oyunu elbette beğenmez. Onlar sadece tüketir. 3Dmark sonuçlarına bakarlar!

Bazı konularda çok doğru konuşmuşsun ancak bazı yerlerde bilip bilmeden konuşmuşsun

İlk olarak lol'ü bilemem ancak dota 2 nin herolarının warcraft evrenine benzemesinin sebebi dotanın warcraft'tan türemiş olması olabilirmi ? yani bunu bilmiyorsan eyvallah,ama bile bile bunu diyorsan ........(HON'u boşver zaten dota nın birebir çakması)

ikinci olarak WoW'un grafikleri 2004 yılında böylemiydi bir araştır lütfen.Blizzard geliştiriyor grafikleri ancak ne kadar geliştirsede pek fazla ilerleme kaydedemez.Senin hoşuna giden şey grafikler değil grafik tarzı,biraz çizgifilm tadında grafikleri var(Benimde hoşuma gidiyor bu tarz grafikler yanlış anlama TF2'ye bu yüzden çok severim mesela)

Dota 2 konusundada stabil değil demişsin,oyun gücünü source dan alıyor,Ve ben dotayı pentium 4 +HD 2400 da ayarlar düşükte olsa 30 fps de oynadım.Bence bundan daha stabil bir moba oyunu yok.

• Video oyunları sanat olarak görülemez demen çok yanlış içerisinde görsel ve işitsel bir çok sanatçının çalıştığı bir eser nasıl sanat eseri olarak görülemez?
  • mmorpg oyunları sevmiyorum, zaman kaybı olarak geliyor
  • net metin2

• Camdan sarkıtsalar free to play oynamam. Ama korsan oynarım o ayrı

• Yav arkadaş bu arkadaş neden böyle konuşuyor kesik kesik nefesim daralıyor resmen.Bu hanım arkadaş ne iş yapar evet haslısın sende haklısın hepinize katılıyorum hımm evet başka bişey bilmiyormu anlamadım ne iş yapıyor. eski arkadaşları özledim talhada olmasa açmicam videoları yemin ederim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.