Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Kafama Silah Dayasalar Oynamam Dediğimiz Oyunlar (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fear , Bioshock , Deadspace gibi korku içerikli oyunları
    Moba
    Jrpg
    Bad Dream Series gibi sadece tıklanarak oynanan oyunları.
    Vita'da Soul Sacrifice sanırım hayatımda oynadığım en berbat oyun.
  • Metin 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol

• Diablo serisini Hardcore modu dışında oynayamam artık. Oyunu Diablo 2 de ve Diablo 3 ilk çıktığı zamanlarda normal modunda oynadım. Diablo 3 ek paketi çıktığından beri hardcore modunu oynuyorum. Bu saatten sonra kesinlikle normal moda dönemem. Oyundaki bütün dinamikler, eşyalar ve yetenekler hardcore mod için yapılmış. Bir çok eşya ve yetenek öldüğünüzde bir şey kaybetmediğinizde anlam ifade etmiyor. Ayrıca oyunda öldüğünüzde her şeyi kaybetmediğiniz zaman oyunun sonu çok hızlı geliyor. Hardcore mod candır ve oyunun ömrünü çok ciddi bir şekilde uzatıyor. Aldığım zevki inanılmaz derecede arttırıyor. Hardcore moda çok ön yargılıydım. Sağolsun bir arkadaşım sayesinde bulaştık bu moda, şimdi de bırakamıyoruz.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • KABUS 22 çok saçma sıkıcı ve anlamsız ve pes ve tüm spor oyunları aynı beril abla gibi
  • Benimde midem bulanıyor source da niyeyse aynısı infamous da oluyor garip bir durum infamous oynarken bayılıcaktım az kalsın tamam insan kaptırıyor ama 1 saat sonra pert oluyorsun acayip bir durum total war serisini oynarken ilk okul caglarimiz sabahlardik saatlerce oynardik biraz bas agrisi olurdu o kadar oda uykusuzluktan yanbancı kaynaklardan bilgi bulanlar beni alıntılarsa sevinirim

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ps2 de predator concrete jungle oyununu oynayan varmı ben atlamisim zamaninda ....cd si var bi yerde alip oynamaya degermi sizce filmlerini cok.sevmisimdir predator serisinin yesillendirirseniz sevinirim :)

• gta gibi saçma oyunlar
  • Wolf Team ve bundan sonraki hiç bir ubisoft oyunlarını oynamam arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrregya -- 26 Ocak 2015; 7:19:50 >
  • Metin 2

Knight Online

Leauge of Legends

Wolfteam

Birde Futbol oyunları. Bunları oynayacağıma oturur kitap okurum. Daha faydalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CloserTR

Superonline ile videoları izleyemiyorum...sorun sadece bendemi acaba yoksa genelmi? yükleme yapmıyor player.

TTnet'tede aynı durum. İzleyemiyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 26 Ocak 2015; 10:10:53 >
  • Talha içlik giymiş :D

• Futbol, basketbol türü toplu spor oyunlarını ömrümde hic beceremedim. Bilgisayara karşı bile yenilen biriyim.
    Kafama ne tutsanız da bunları oynayamam .

• resident evil 5 i splitscreen coop 5 kere oynadım çok eğlendim güzel bi oyun.niye bu kadar takıyorlar re5 e anlamıyorum.
  • MİNECRAFT bu kadar iğrenç bir oyun daha yoktur diye düşünüyorum...
  • talhanın midesinin bulandığı oyun deyince direkt half life dedim. bende de çok oluyordu önceden internet kafelerde falan oynarken ama son bi kaç senedir olmuyor.
  • Eskıden severek oynadıgım şimdi ise zaman kaybı olarak dusundugum oyunlar. Farcry3 - Assasın Creed serısı. Genel olarak ılk oyundan ıtıbaren aynı mantık. Kuleye tırman harıtayı ac - bolgedekı nesnelerı topla - Kalelere saldır - bırbırıne benzer gorevlerı yap. Aslında dusundugunuz zaman ıkı oyunda aynı cızgıde ılerlıyor. Belkıde ılk defa serının son oyunlarını yarısına gelmeden sıkılıp sıldım..

• Wolfteam
    bas harfini buyuk yazdigim icin bile utaniyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafama silah dayasalar Lol oynamam , yüklememle kaldırmam bir oldu.Facebook oyunları gibi.
  • Lol, Dota, Metin2 gibi oyunları hayatta oynamam.

Bioshock Infinite sevemedim bir türlü.

FPS oyunlarının Multiplayer bölümleri. Özellikle Nur'un oynadığı COD AW ne öyle en fazla 1 dk dayan öl, dayan öl

Liste daha da uzardı aklıma gelenler şimdilik bunlar.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.