Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Kan ve Vahşetin Doruklara Çıktığı Oyunlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

PS2'de TrapT (kagero 2 japan ver.) onda ki şiddet unsurlarıda yüksekti... oda içine kurduğumuz ölümcül tuzaklar ile düşmanları yaratıcı ve sekronize biçimde öldürüyorduk

yeni oyun geldi vita ya

• Merak edip baktım P.T'nin videolarına altıma mı.ıyodum bu ne böyle
  • Ya birader Batman'in son oyunuyla ilgili spoiler vermek zorunda mısınız ya? Sanki 20 senelik oyun. PC'de oynayamayan bir sürü insan var. Şurada muhabbet edip zevk vermeye çalışıyorsunuz, 54 dk lık uğraşıp verdiğiniz zevki spoiler verip mahvediyorsunuz.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • negüzel hepsi oyuncu olmasına rahmen zayiflar biz şişman 1.85 boyum var 106kiloyum
    keşke vucut çalışmasaydım ::=?)(=(

• Oyunlarda şiddetin tartışılması saçma geliyor bana,herif yüzlerce adamın içine girip patlatıyor kendini,tekbir getirerek kafa kesiyor bundan etkilenmeyen adam oyundan mı etkilenecek.hayatın ta kendisi zaten şiddet içeriyor millet oyunların şiddet unsurunu tartışıyor.amerika bombalıyor silahını tanıtıp satıyor,amerika da silah kullanımı serbest sonra neymiş oyunlardan etkileniyormuş insanlar,burda tek birşeye karşı çıkamam oda yaş sınırı kaçsa kardeşim o yaşın altındaki çocuğa oynatmayacaksın o oyunu.
  • videonun yarım saatini izleyebildim sanırım punisher yok videoda punisher nasıl atlanır :) ilk hatred'i gördüğüm zaman punisher aklıma geldi kısa öldürme sahnelerinde özellikle

• hatred türkçe yama yaptım bir türkçe oyun sitesine yolladım umursamadıkları gibi haberimi yayınlamadılar bile

• god of war 4 ve darkness 3 gelse düşünmeden direk alırım ama nerde...

• Punisher unutulmuş ondada güzel şiddet öğeleri var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: smalsrol

Thrill Kill oyunundan bahsetmemeniz beni şaşırttı, forumda Ps1 oyunu olan vahşet dolu dövüş oyununu hatırlayan yok mu ?

Bende tam bunu yazacaktım çok fazla bilinmiyor ama o zamanlar psikolojimi sağlam etkilemişti.Hele o 2 vücutlu karakter :|

• Manhunt nerde acaba bu saydığınız oyunları toplasanız bir manhunt etmez bu listede kral odur, hadi onu da geçtim prototype nerde listeniz berbat sıkıntıdan gears of war koymuşsunuz daha birşey demiyorum.

• Oyun Muhabbeti iki haftada bir olmayacak mıydı? Neredeyse bir ay olacak.

• İki aydır Oyun Muhabbeti çekilmiyor. Bu seriyi galiba unuttunuz.

• Ya arkadaş kaç haftadır takip ediyorum bu Oyun Muhabbetinin yeni versiyon türünü 4 kişisiniz iyi güzel ama biri esniyor biri elini kafasına koymuş böyle bitmesini bekliyor birisi uyudu uyucak bir tek modaretör arkadaş neşeli ve enerjisi iyi geliyor yani cidden bazı neşeli yerler olmasa izlenmez.Bu konuya biraz dikkat edin gülümseyin ölmezsiniz..

• 2 ayın üzerinde yayınlanmayan Oyun Muhabbeti'nin dramı!

• Bence Oyun Muhabbeti'ni unuttular.

• Unutmadılar da ekip kalmadıki alkan yok ersin ayrılmış, gökhan ile talha kaldı bi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.