Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Kan ve Vahşetin Doruklara Çıktığı Oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı oyunlar sadece kan ve vahşetle ilgi çekmeye çalışırlar. Bazı oyunlarsa şiddeti oyunun sunumu için başarılı bir unsur olarak kullanırlar. Bu muhabbetimizde kan ve vahşeti en iyi şekilde kullanan oyunları konuştuk.

• Yine muhteşem dörtlü toplanmış =) Sizi birarada görmek çok güzel.. Allah yüzünüzden gülümsemeyi hiç eksik etmesin.. Rabbim ağlatmasın.. Ağlatırsada mutluluktan ağlatsın =)

[sizer=red]Oyun Muhabbeti - Kan ve Vahşetin Doruklara Çıktığı Oyunlar

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Shadow of rome vardı ps2 de kol bacak koparmalı..

• Soyledikleri filmi bilen?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Benim de favorim soldier of Fortune 1 di o zaman yaşım küçüktü pompalı ile ateş edince bacağı falan kopardı düşmanın özellikle metro bölümlerini unutmam sonra 2 si çıktı ama ilk oyun gibi değildi

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu tür oyunlar ne kadar yasaklansa da, insan oynadıkça içindeki nefreti kusturuyo. Bu da bence gayet güzel ve eğlenceli bir şey. Sonuçta kimse gerçek hayatta böyle şeyler yapmak istemez herhâlde.

• Nedense beni "Siddet" olarak etkileyen bir oyun yok sadece ahlaki ve ruhsal olarak sorunlu görüyorum.....GTA'nin konuda yer almamasida beni sasirti acikcasi.
    Siddet olsada Korku unsuru olarak zamaninda "F.E.A.R" (1) ve Dead Space (1) vardi keyif alarak oynadigim.
    Korku ve Piskolojik gerilimin siddeten daha etkili oldugunu anliyorum.

Ilk cikdigi dönemler Resident evil yine siddet degil korku yönünden atmosferde iyi yedirilmisti , tirsardim :) .

Oyun Muhabbeti icin ise Tessekürler.

Alkan Abiye Hayirli Teskereler diliyorum Tekrardan uzun bir süre göremeyecegiz kendisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 2 Ağustos 2015; 16:24:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS2'de TrapT (kagero 2 japan ver.) onda ki şiddet unsurlarıda yüksekti... oda içine kurduğumuz ölümcül tuzaklar ile düşmanları yaratıcı ve sekronize biçimde öldürüyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 2 Ağustos 2015; 16:33:12 >

• talha nın da dediği gibi alın ailenizi çoluk çocuk hellraiser ı izleyin.. we'll tear your soul apart :)

evet ben de bu olayı uzunca süre ciddi anlamda araştırmış biri olarak söyleyebilirim ki oyunların ve filmlerin doğrudan bir tesiri yok şiddet bilincini aşılamak adına..bazı kötü işleri özendirdiği kısmi olarak doğru ama daha çok bilinçaltı kısmında bazı boşlukları doldurmada zihin bunları kullanabiliyor ve sonuçta etkisi altında kalmış oluyorsunuz..özellikle 6-12 yaş arası krtitik bu konularda..dikkat edilmeli yaş sınırına..küçük anlamaz daha demeyin..o an anlamayabilir ancak hayatı boyunca onla yaşayacak fobileri de doğabilir..
    ben 5-6-7 yaşlarında scream,exorcist,hellraiser gibi filmleri seyrettiğimi hatırlıyorum.. olumsuz bir etkisini henuz gormedim :) ama görseydim de farkına varmazdım zaten..

• +18 olduğu için forumun %80'i izleyemeyecek :D

• sonunda çat diye bitmeyeydi iyidi

• Thrill Kill oyunundan bahsetmemeniz beni şaşırttı, forumda Ps1 oyunu olan vahşet dolu dövüş oyununu hatırlayan yok mu ?

• minecraftı'da unuttunuz.

• Video kapanış yapmadan kesildi :( bir bakın

• Son zamanların en iyi sohbeti.

• quote:

Orjinalden alıntı: DeadShot467

talha nın da dediği gibi alın ailenizi çoluk çocuk hellraiser ı izleyin.. we'll tear your soul apart :)

evet ben de bu olayı uzunca süre ciddi anlamda araştırmış biri olarak söyleyebilirim ki oyunların ve filmlerin doğrudan bir tesiri yok şiddet bilincini aşılamak adına..bazı kötü işleri özendirdiği kısmi olarak doğru ama daha çok bilinçaltı kısmında bazı boşlukları doldurmada zihin bunları kullanabiliyor ve sonuçta etkisi altında kalmış oluyorsunuz..özellikle 6-12 yaş arası krtitik bu konularda..dikkat edilmeli yaş sınırına..küçük anlamaz daha demeyin..o an anlamayabilir ancak hayatı boyunca onla yaşayacak fobileri de doğabilir..
    ben 5-6-7 yaşlarında scream,exorcist,hellraiser gibi filmleri seyrettiğimi hatırlıyorum.. olumsuz bir etkisini henuz gormedim :) ama görseydim de farkına varmazdım zaten..

Vahşet faktörü fazla etki etmiyor ben küçük yaşta bu filmleri ve daha beterlerini izledim etki etmedi açıkcası ama 7 8 yaşlarında halka 1 izledim o beni perişan etti :D

• Adanalı ya

• PUNISHER
  • the suffering vardı sanırım midway yayıncısıydı 2 oyunluk bir seriydi. Birde Punisher vardı çevresel şiddet had safhadaydı

• Bu program iyi oldu bscde ne psiko adamlar var görmüş olduk(bknz:Bir kafa patlatma var cherry domates gibi off süper...).
    Bi an alkan, manhunttan etkilenmedim kii kapatın gözlerinizi,takın şu poşetleri kafaya bişey deniycem diyecek diye beklemedim deil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.