Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Olmak İsteyeceğimiz Oyun Karakterleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siteye çektiğiniz video programlar neden Youtube kanalınıza gelmiyor? Sadece bir Let's Play kanalı olmamalı bence kanalınız. Daha etkin kullanabilirsiniz. En basitinden oyun dünyasında ses getiren anlık bir habere sizin ofiste tepkilerinizi düşüncülerinizi cep telefonuyla çekip kanala atabilirsiniz. Bi düşünün bunları. Zaten Youtube'da her oyun kanalı aynı oyunları oynuyor sürekli.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Corvo Attano...

• Batman'den ala karakter mi var yahu sarsılmaz irade,her durumla baş edebilecek bilgi birikimi,adalete olan tutkusu,elindeki malı mülkü tamamen iyiliğe adaması,artı hiçbir şekilde kim olduğunu belli etmemesi,kendisiyle övünmemesi,olaylara bakış açısı,dünyanın adaletsizliğiyle savaşmak için en güzel yıllarını şehrinde uzakta eğitimde geçirmesi,dünyevi hiçbirşeyi düşünmemesi falan bence gelmiş geçmiş en iyi karakterdir.

İkinci olarak bende Geralt'ı seçerim sırf orta çağ atmosferi o zamanlarda yaşaması evreninin güzelliği bile yeterli

Üçüncü olarakta Joker derdim belki ironik olacak hem Batman olmak isteyip birtarafta da Joker olmak istemek ama 2 karakterde aslında birbirlerine çok benziyorlar sadece dünya görüşlerini uygulamaya sokma biçimleri farklı.Joker'in o anarşist tarafı,deli ama aynı zamanda dahi olması,deliliğinin ona herşeyi yapabilme gücü vermesi,dünya görüşü vesaire çok ince yazılmış bir karakter.

The Dark Knight'da söylediği Harvey Dent karakteri ile konuşmasında kullandığı sözler Joker'in nasıl biri olduğunu özetler mesela

''Ben arabaları kovalayan bir köpeğim,arabayı yakaladığımda ne yapacağımı bilemem.Ben birşeyler yaparken plan yapmam sadece yapar geçerim.Polislerin planları olur,mafyanın planları olur ben plan yapmam!Ben sadece bu sözde ''medeni'' insanların aslında ne kadar vahşi olduğunu göstermenin peşindeyim,kurdukları bu saçma sapan düzenin aslında ne kadar zavallı olduğunu gören biriyim.Birkaç bidon benzin ve birkaç mermiyle şu şehre neler yaptığıma bak.Biliyor musun neyi fark ettim? Her şey plana göre gittiğinde kimse paniklemiyor.Plan korkunç olsa bile.Yarın basına, bir çete üyesi vurulacak bir kamyon dolusu asker havaya uçacak desem kimse paniklemez.Çünkü plana uygun olur.Ama küçük bir belediye reisi ölecek desem herkes kafayı yiyor.Biraz anarşi.Mevcut düzeni sarsınca her şey kaosa dönüyor.Ben kaosun elçisiyim''

• Ezio Auditore da Firenze der noktayı koyarım
  • Ben Prototype 2' deki James Heller olmak isterdim adamın güçlerini oldum olası severim yada Infamous Second Son' dan Delsin Rowe düşünsenize öyle bir güce sahip olduğunuzu of süper olurdu.

• Öncelikle muhabbet çok güzeldi bayağı eğlendim teşekkürler.Olmak istediğim karakter şu ps1 zamanında herkül tarzı bi karakter vardı bayağı kaslı filan sevgi peşinde o güzeldi o olmak isterdim olmak istemediğim karekter ise captain mactavish adam çok acı çekti çokk :):(

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mario'daki prenses olmak isterdim.

• Max Payne derim.Ama 3. oyundaki max payne değil.Birinci ve ikinci oyundaki,özelliklede 2.oyundaki Max Payne.

• Favorim Prince of Persia. Plasem squall leonheart olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kratos olmak isterdim. O intikamin verdigit tukenmezlik...

• Tabii ki Prince of Persia'daki Prens olmak isterdim. Yürüdüğü yolda hep tek başına oluşu, o temiz kalpliliğini bir kadının hatta birden fazla kadının kullanması, herkese çabucak güvenmesi. Yani tıpkı beni yansıtıyor. Ayrıca kılıç kullanılan filmleri, oyunları sevmemin nedeni de Prince of Persia oyunudur.

• 1- Commander Shephard (Mass Effect)
    2- Lucas Kane (Fahrenheit)
    3- Gordon Freeman (Half-Life)
    4- Altaïr Ibn-La'Ahad (Assassin's Creed)
    5- James Sunderland (Silent Hill 2)

• Arthas Menethil Nam-ı diyar Wrath of the lich king
  • Abi bu seriyi niye YouTube'a yüklemiyorsunuz.

• Mad dogg ne ya bu kadar vizyonsuzluk az bulunur

• Devil May Cry - Dante... Adeta dürtürü dünya, o kadar tiye alıyor ki aynı ben, hiç uğraşamam. Yerim pizzamı bakarım dalgama...

• Bully' de ki Jimmy olmak isterdim. Çocuk okulun kralı oluyor, daha ne olsun.
  • l.a noire dan cole olmak isterdim.. çunku gerçekte hiç bir karakter OP değildir.. herşeyi dogru yapsanız bile yine yanlış bi sonuca götürebilir.. ilişkisi yüzünden dışlanılabılır rütbesi düşürüledebilir.. bir üst birim tarafından hor görülüdebilir.. inişli -çıkışlı hayat.. hayatın zorlukları..tamda ahada ben diyebilecegim bir karakter dlc lerinide aldıgım ilk oyundur oyun gibi oyun

• Su Maddog dıyen herıfı atın da programdan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.