Bildirim
Oyun Muhabbeti - Olmak İsteyeceğimiz Oyun Karakterleri
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İlk yorum
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
her hafta konuşacak konu nasıl buluyorsunuz? ama bir gün konuşacak bir konu kalmayacak ve oyun muhabbeti programı ebediyen yok olacak :)) kötülük :))
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Çok fazla var bir tanesiyle yetinmek istemiyorum
tunahan abi=pepsiman
Valla kesinlikle .. Devil May Cry - Dante ya da Infamous Second Son - Delsin olmak isterdim. Hani öyle güçleri, özel yeteneklerinden dolayı değil.. Her türlü duruma karşı gösterdikleri tavır, rahatlık, dalga geçme durumu benim de içimdeki karakter öyle ama o kadar rahat olmak ya etrafındakileri kaybetmene (ki zaten onlarda yalnızlar) ya da ciddi bir durumda birilerine zarar vermene (ki zaten onlarda veriyorlar) sebep oluyor o yüzden onlarınkinin 10'da 1 iyim diyebilirim. -
Hangi karakter olmak isterdim sorusuna Darth Revan derdim herhalde. Star Wars'ın çok büyük bir hayranı değilimdir (Severim yine de) fakat o karakterin yaşadıklarını düşününce, ve yaşadığı her olayda yaptığı seçimleri göz önünde bulundurunca (Mandolorian savaşı esnasında yaptıkları ve daha sonradan olanlar) kesinlikle ben de bunu yapardım, ben de bu yoldan yürürdüm dediğim bir karakter.
Hangi karakterin yerinde olmak isterdim sorusunun cevabı direk Lara Croft bende. :)
Son çıkan iki oyunundan ziyade daha önceki oyunlarını düşünerek diyorum bunu. Macera peşinde dünyanın bir ucundan öbür ucuna dolaşıp, birbirinden güzel mekanlarda gizli kalmış sırları keşfetmek. Bubi tuzaklarıyla uğraşmak, bulmacaları çözmek...
Böyle heyecan dolu bir yaşantımın olmasını isterdim ya. :)
Hangi karakter olmak istemezdim sorusu ise... Hmm...
Sanırım Dragon Age 2'den Hawke. Adamın çekmediği çile kalmadı resmen arkadaş. Arkadaşlarla aramızda ona Küçük Hawke diye hitap eder olduk.
-
Gökhan-Freeman
Talha-Gerald
Tuna-Gta'a serisinden biri
Alkan-Dark Souls karakteri
tahminim bu yönde bakalım ne olacak?
Yeni fark ettim.Haberin resminde zaten kimin ne seçtiği belliymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michael01 -- 13 Mart 2016; 13:16:26 >
İdm'le indirip 1080p izleme keyfiii ... -
dante nasıl olmaz
my name is dante^^
tabi beyaz saçlı olan
Direk Prince Of Persia üçlemesinden Prens derim ilk oyundaki o daha karakterin oturmamış gençlik halleri ikinci oyunda tam kararlı ve bir o kadarda karanlık tarafı olan bir Prens üçünçü oyunda belli bir yaşa gelmiş artık ve çok iyi olgunlaşmış her şeyi sona erdirmek isteyen bir karakter. Yaşadığı olaylar zaten tartışılmaz.
Valla tebrik ediyorum cok guzel konular buluyorsunuz. Sizi izlemek buyuk keyif
Benim sectigim karakterler ise,
Dunyasi ve hikayesi bakimindan grim fandangodaki Manny
Gizlilik ogeleri ve stratejik ilerlemeyi sevdigim icin de Splinter Cell'den Sam Fisher
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dmc 3'teki Dante tabii ki. -
Gökhan abi ile ortak noktalarımızdan biridir Gordon Freeman.Kesinlikle Gordon Freeman derdim. -
Kim olmak isterdim? Avatardan belli değil mi -
Çok seçenek var ya hepsini denemek isterdim. -
-Bende Talha abi gibi Geralt derim.aynı şeyleri tekrar etmeme gerek yok.benim tek ekleyebileceğim şey Geralt ın insanları ele alırken sadece ama sadece iyiliğine ve kötülüğüne göre değerlendiriyor olmasıdır.birebir benimle aynı kafadan olmasından dolayı en çok ona sempati duyuyorum.birde kadınlara karşı olan centilmenliği de var tabi(yanlış anlaşılmasın :D )
-Başka kim olmak isterdim desem "Oquz28" un bahsettiği Prince of Persia ana karakteri Prens olurdu herhalde.
-Grim Fandango dan Manny Calevera da olabilir.sevdiği kadın için giriştiği o 4 yıllık macera efsaneydi resmen.ve her zorlu duruma rağmen espri anlayışını hiç kaybetmiyor oluşu ayrıca güzeldi.
-Kim olmak istemezdim desem bir sürü karakter aklıma gelirdi.(Max Payne,Ethan Mars,Ajan 47...)yine bir nebze de olsa kabul ederim olmayı ama kesinlikle olmak istemeyeceğim bir karakter var o da Spec Ops:The Line dan Martin Walker olur.oyunu oynayanlar ne demek istediğimi anlar.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
-
GTA IV'de Madd Dogg'dan hiç bahsedilmiyor bu arada.
Captain Price tabiki her seferinde bizi baskından kurtarışı ve tabiki karizması yeter
Benzer içerikler
- gta 6 çıkış tarihi
- akrep oyuncu koltuğu
- half life black mesa
- denuvo anti cheat
- until dawn sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X