Şimdi Ara

Oyun notbook u için hangi işlemci? Intel Core2Duo T9600? Core2Quad Q9000?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Suan ıcın 9600 ılersı ıcın 9000 derım.Kendım 9000 aldım hiç bir eksikliginide hissetmedim
  • Şu iki laptop arasında kaldım bende

MONSTER Q90M860TU41

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=Q90M860TU41

MONSTER T96M860TU38

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T96M860TU38

ikisi arasında fiyat farkı yok..

tek fark bir harddisk birde işlemci

acaba hangi işlemciyi seçmeliyim yardımcı olabilir misiniz?

T9600 mü Q9000 mi?

(özellikle) gta iv,
    crysis gibi yeni nesil oyunları high ayarlarda çalıştırabileceğim bir laptop arıyorum ve bildiğim kadarıyla gta iv 4 çekirdek isteyen bi oyun

acil cevap atarsanız çok makbule geçer keza en kısa zamanda almayı düşünüyorum

ilginize şimdiden teşekkür ediyorum...

• Bende q9000 ve gtx260m li modeli var. Crysis warhead'de 1280*1024'te 2*aa açık tüm ayarlar gamer ortalama 45 fps civarında. Eğer başka oyunlarla ilgili veya notebookla ilgili genel sorularınız varsa pm atabilirsiniz.
  • bu bı yerde tartısılmıstı ılhan bey 2 sıde tartıslır ama ben olsam q9000 alırdım dedı net bı cvp sanırım
  • Geçen gün güç tasarrufu modunda(cpu 1.6ghz ye çekiliyor) unutarak girmişim crysise. O halde bile 30 fps civarı sabit oynadım :) yani 2.0ghz düşük gibi dursa da gayet yeterli. 4 çekirdek desteği sunulmaya başladığındaysa t9600e açık bir fark atacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_837_469

Geçen gün güç tasarrufu modunda(cpu 1.6ghz ye çekiliyor) unutarak girmişim crysise. O halde bile 30 fps civarı sabit oynadım :) yani 2.0ghz düşük gibi dursa da gayet yeterli. 4 çekirdek desteği sunulmaya başladığındaysa t9600e açık bir fark atacak

+1
  • ya aslında şöyle düşünebiliriz. mesela geforce 9700m gts mesela diyorum 3dmark06 dan 8000 puan alıyorsa;
    bunun SLI olanı yani çift ekran kartlısı ise 9500 10000 alabiliyor.yani işlemcide de bence bu durum geçerli

q9000 iyi bir işlemci ama saniye başına düşen işlem sayısı düşük.
    ilerde 4 çekirdeğe tamamen sahip olabilcek bir uygulama ve platform çıkarsa ancak o zaman 9600 den iyi olabilir.

ama şu an ve önümüzdeki en az 1 yıl için bence t9600 2.8 ghz
  • Bu fiyatlar seneye ne kadar düşer sizce ? Özellikle q9000 olanı çok hoşuma gitti ama fiyat uçuk, 2000Tl civarına düşer mi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turqix

Bu fiyatlar seneye ne kadar düşer sizce ? Özellikle q9000 olanı çok hoşuma gitti ama fiyat uçuk, 2000Tl civarına düşer mi sizce ?

Kesinlikle. Yoksa ellerinde kalır. i7'li modeller yolda çünkü.
  • Hmmm o zaman i7leri beklemek daha iyi olacaktır, ben oyun için laptop alacağım. Diğer şeyler için masaüstüm yeter.
  • her zaman bişeyi beklersen alet alamazsın, ben kdv indirimi varken al :)
  • Acele işe de şeytan karışırmış derler... Ben zaten seneye alacağım da o zamana çok şey çıkar daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.