Şimdi Ara

Oyun Odası: Konuğumuz Tiglon! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
17.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guild Wars 2 'nin çıkışı haziranı geçmesin başka bir şey istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Yanlis anlamayin ama bu SKYRIM ve BATMAN A.C oyunlari nasil yilin oyunu oluyor anlamadim gitti 2 oyunuda sirf sizin bu kadar ovmeniz yuzunden indirdim denedim geri sildim hele ki SKYRIM i 3 kere kurup sildim oynuyorum fakat sizin ovdunuz kadar bisey bulamiyorum COD MW3 VE A.C REV var iken bu 2 oyun cok ama cok sacma geliyor bana 3. ise fifa 12 oyun oyun deil sirf bug korsan indirdim isinamadim sildim sonra dedim korsan die mi boyle orjinal aldim yine ayni ben playstation da oynadigim HERKUL,CRASH,TEKKEN,WINING ELEVEN oyunlarini ozluyorum simdiki oyunlar surekli ara sahne surekli video gosterimi arkadas ben ozaman gider film izlerim neden oyun oynayim eger sizinde bu firmalara oyun sattirmak icin bu tarz notlar verdiginizi dusunebilirsem bu sitedende sogucam haberiniz olsun bunlari TR ye sokan fimralari kastediyorum zaten EA games ile filan alakaniz olamaz umarim ole bisey yoktur size guvenip oyun alanlar var

Skyrim,Batman,BF3 gibi oyunlar daha çok hardcore oyunculara hitap ediyor.

• dance dance
  • En azından belki biri sesimi duyar...

Tiglonu kınıyorum,gerçekten ne oyun getiriyorlar neden başka birşey. en sert bir biçimde kınıyorum !! .. Justdance3 gibi oyunu getirmediler, bizim hiç eğlence oyunlarını oynayamaya hakkımız yok mu ? tabi biz türküz ne anlarız dans etmekten dimi! giderler assasins c. getirirler , justdance3 ü getirmezler ! ben ne diyim, kime küfür ediyim, hiç etsemde boşa etmiş olurum. bıraksınlar bu işi . Ubisoftun türkiye dağıtımcılığını bıraksınlar. eğer Aral alsaydı en azından 150-180 tl arası görürdük oyunu. pahalı da olsa görürdük. tiglon gibi TEMBEL bir firma sayesinde HİÇ göremedik . tiglon batırdı bu oyun işini !! Ya adam gibi çalışsınlar yada allah aşkına bıraksınlar bu oyun dağıtımcılığını .
  • güzel olmuş sonuna kadar izledim
  • hitman türkçe he adamlığın kralısın tiglon
  • İstanbulda geçen oyun yapıyorsun türkçe altyazıya bile izin vermiyorsun oyun içinde bi kaç türkçe kelimeyle mutlu olmuyoruz ubsioft. Onu da berbat yapmışlar zaten . Ayrıca Erdinç sen 1 numarasın bu işte seninle tanışmak istiyorum adamım :D
  • Allah bilir qardaş
  • merhabalar sitenizi çok seviyorum zaten hep sık kullanılanlarda ekli günün her saati giriyorum bu arada lafı uzatmayım.tiglonun hitmanı türkçe altyazı yapmasına çok sevindim.
    keşke hep oyunlar türkçe olsa hele bide assassins creed türkçeolsaydı çok güzel olurdu.çok üzüldüm ben zaten orjinal oyun alıyorum nesyse ubisoftun canı sağolsun hepinize iyi yayınlar ...
  • Brotherhood kutulu diğer AC sserisi revelations dahil steamden aldım syarışmaya katılabilir miyim?
  • Oyun çeviri zaten bu oyunu süper bir şekilde türkçe yapar nasılsa.bu zamana kadar bir sürü oyun türkçe oldu assains zaten pek kayde değer.bir oyun değil.
  • Assassin's Creed: Revelations kimse kusura bakmasında resmen bizleri aşağılayan bir oyun olmuş!

Oyunda denizcilerin atası olarak kabul edilen Piri Reis yabancı dilde konuşurken nedense sokaktaki basit dilenciler Allah Rızası için diye Türkçe konuşabiliyor!

Ayrıca sokakta yabancı dilde konuşan sözde osmanlı halkı yola para saçınca bir anda Türk olduğunu hatırlayıp akçe akçe diye bağırmaya başlıyor!

Kısaca harika eski osmanlı havası bir yana ticaret hikaye Millyetçi duyguları kabaran ubi bize dil desteği olarak sadece dilenciliği layik görmüş.

Şimdi bu yorumları okuduğunu söyleyen Tiglon yetkilileri şu sorulara cevap versin.

Adam kazanıyor ama vize yüzünden gidemiyor. Madem böyle olacaktı bunu neden bir şirket olarak hesaba katmadınız?

Bu kazanan arkadaşın hevesinin kursağında kalmasını çevreye karşı mahcubiyetinin hesabını kim verecek?

Dahası madem A:C:R. Türkçe çıkmadı neden bizi resmen aşağılayan bu kelimelere tepkinizi koyupta bu rezilliğe izin verdiniz?

İçinde bir kaç Türkçe kelime olupta oyun çorbaya döneceğine komle yabancı dil olsaydı ne değişirdi?

Kimse kusura bakmasın ama bana göre Tiglon hiç başarılı değil!!!

Daha şirket olmadığı halde resmi çeviri yapmayı başaran oyunceviri yapıyor ama siz koskaca yılların şirketi bir firmaya üstelik para kazandırdığınız ve ülkenizi ve tarihinizi kullanan bir firmaya söz geçiremiyorsunuz sonrada başarıdan bahsediyorsunuz.

Bundan sonraki oyunlar Türkçe olabilir. Fakat İstanbul'da geçen bu oyunu Türkçe çıkarmayı başaramamanız, dahası bizi aşağılamalarına izin vermenizi gördükten sonra benim için başarıdan çok uzaktasınız!

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu oyunların neden Türkçe çıkmadığını merak edenler, oyunların Türkiye'deki satış rakamlarına bir göz atsın derim..

Bende sana türkçe destekli oyunların satış rakamlarına bak derim

bu arada sıkı bir ac hayranıydım ama o heybetli tarihimizin içine ettiler BENCE oyunun orjinal dublajı bile türkçe olması gerekirken altyazı bile gelmedi
    ondan sonra oyun satmıyo bekleyin belki satar

Edit: hitman türkçe çıksada popülerligi ac kadar olmadıgı icin ve yıl icinde cok popüler türkce oyunlar cıkacagı icin ilgi gösterilecegini pek zannetmiyorum
    not: türkce çıkarsa diger türkce oyunlarım gibi bandrollü alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 9 Mart 2012; 18:27:11 >
  • hitman ın türkçe alt yazı çıkması çok büyük birşeymiş gibi davranmaları yetkililerin beni deli ett altı üstü alt yazı eminim oyun firması yapmasa da türkiyede onu çevirecek bir site var eminim çoğunuz biliyor ayrıca oyun oynarken acaba kaçımız alt yazılara dikkat ediyoruz ara video olmadığı sürece onlara dikkat edeceğimizi sanmıyorum yani bence pek önemli birşey diil remen bizi böle kandırıyorlar oyun firmaları belki bir gelişme olabilir ama ne kadar zamanda daha ileri gider bunu bilmiyorum umarım türkçe oyunlar çoğalır nasılki bir çoğu gibi türkçe oyunları orjinal aldıysam yine alacağım ama bizi umursamayan bir şirketin oyununu tola para döküp alma bana saçma geliyor türkiyeye türkçe oyun çıkmamasının sebebini korsana bağlıyorlar fakat adım atmıyorlar siz bir adım atın baktınız karşılık yok tamam yine yapmayın ama adamlarda o yok bizden daha fazla korsan kullanan ülkeler varken onlara her oyun da dil desteği çıkıyor bu beni çok üzüyor.

• şu ödül çok iyi olmuş hak etmiyen almasın kardeşim
    (ben de dahil)
  • Türkçe çıkan oyunları orjinal almak destek amaçlı Türk oyuncuları açısından iyi olacaktır diye düşünüyorum.
  • gta 5 türkçe ciksin orjinal alcam fiyati kac olursa olsun.
  • Ottoman's Edition AC Revelations için mi gelecek yoksa AC III için mi? Video'da tam anlayamadım.
  • Ubisoft u kınıyoruz çok milliyetçi en azından türkçe altyazı yapsaydı altyazı yapmıyor bide utanmadan Türkiye'nin güzeller güzeli şehrini revelations'a koyuyor utanmadan izin vermemek lazım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.