Ubisoft MİLLİYETÇİ SİZLER BUNU SÖYLİYEMİYORSUNUZ FAKAT BİZLER BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUZ. NEDEN Mi?
Alt yazı eklemenin ne kadar bir maliyeti olur ki? Bunu oyunceviri.com bedeva yapıyor hadi xbox - ps3 ve pc için ayrı ayrı çevirilcek deseler neyse ama öylede değil çunki aynı kelimeler çevrilcek sadece port edilmesi gerikiyor... Milliyetçi bir UBİSOFT firmasına karşılık onun ürünlerini boykot ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cllasman
Ubisoft MİLLİYETÇİ SİZLER BUNU SÖYLİYEMİYORSUNUZ FAKAT BİZLER BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUZ. NEDEN Mi?Alt yazı eklemenin ne kadar bir maliyeti olur ki? Bunu oyunceviri.com bedeva yapıyor hadi xbox - ps3 ve pc için ayrı ayrı çevirilcek deseler neyse ama öylede değil çunki aynı kelimeler çevrilcek sadece port edilmesi gerikiyor... Milliyetçi bir UBİSOFT firmasına karşılık onun ürünlerini boykot ediyorum.
Harbiden ha, Türkçe altyazı eklemek çok mu zor?Oyunçeviriyi bilen bilir adamların çevirmediği oyun kalmadı.Gerçekten oyunçevirinin hakkını ödeyemeyiz.Bir sürü oyunu türkçe altyazı yaptı.
Gece izleceğim video bakalım neler konusulmus tartısılmıs
İyi bilgiler var teşekkürler
Mount & Blade Koleksiyoncu paketinin fiyat aralığı ne olacak ? keşke sorsaydınız..
müzik berbat
hitman türkçe daha ne olsun ;)
GTA V Türkçe geliyorsa tutmayın bizi arkadaş. :)
Biraz Gta V den bahseldilseydi güzel olacaktı ama güzeldi teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Xaerk
quote:
Orijinalden alıntı: cllasman
Ubisoft MİLLİYETÇİ SİZLER BUNU SÖYLİYEMİYORSUNUZ FAKAT BİZLER BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUZ. NEDEN Mi?Alt yazı eklemenin ne kadar bir maliyeti olur ki? Bunu oyunceviri.com bedeva yapıyor hadi xbox - ps3 ve pc için ayrı ayrı çevirilcek deseler neyse ama öylede değil çunki aynı kelimeler çevrilcek sadece port edilmesi gerikiyor... Milliyetçi bir UBİSOFT firmasına karşılık onun ürünlerini boykot ediyorum.
Harbiden ha, Türkçe altyazı eklemek çok mu zor?Oyunçeviriyi bilen bilir adamların çevirmediği oyun kalmadı.Gerçekten oyunçevirinin hakkını ödeyemeyiz.Bir sürü oyunu türkçe altyazı yaptı.
Açıkcası size katılıyorum.
Ben de inanmıyorum bu alt yazının maliyetli olduğu konusunda. Maliyetli lafı biraz göreceli oluyor sanırım. Ama sonuç itibariyle ben kesinlikle Türkçe altyazıya sonuna kadar değecek bir maliyetinin olduğunu düşünüyorum.
Türkçe altyazıdan sonra Türkçe seslendirme olunca dahada güzel olur tabi bizim piyasayı canlandırmamiz lazım orjinal oyun alarak. Video için teşekkürler.
Program için teşekkürler.
far cry 3 var onu sölemediniz
Sercan Beyi sokakta görsem ''Usta nabıyosun ya nasıl gidiyor Tiglon işleri'' diyebilirim öyle samimi buluyorum :)
Hitman'nin türkçe altyazılı gelmesi güzel dublaja gerek yok olursa artık bir çok oyun türkçe altyazılı gelsin derim.
Hitman'in türkçe olması mutluluk verici, Guild wars 2'yi merakla bekliyorum. İsimleri açıklanamayan oyunlarda neler acaba meraklandım şimdi ayrıca tomb raider umarım ertelenmez..
Ya hem biz bedavaya dublaj da altyazıda yaparız diyorsunuz hemde yapımcılar altyazı için milliyetçilik gibi kavramları düşünmüyorda maliyeti düşünüyor diyorsunuz dedikleriniiz pek uyuşmuyor herkes biliyor bu oyunun neden türkçe çıkmadığını...
Benim en büyük isteğim ve hayalim bir RPG oyununun TÜRKÇE olarak yapılmasıdır. Keşke bu SKYRIM olsaydı ... Şuan için bir türkçe altyazıya da olur derim ama en çok isteğim bir RPG oyununun %100 kendi dilimizde oynamamız !
Çok güzel bir program olmuş emeğinize sağlık. Hitman'in Türkçe gelmesi ayrı bir güzel Sercan Bey'in çalışmaları,isteği ayrı bir güzel,Gerçek bir oyuncu olduğunu gördük.
Hitman:Absolution'uda mutlaka Orijinal alacağım ve Türkçe Oyunlara kesinlikle destek vermeliyiz arkadaşlar.