Şimdi Ara

Oyun önerecek olanınız var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önceden (metin2 rappelz silkroad knight vb.) birçok oyun oynadım şimdilerdede böyle beni saracak hızlı yetenek kullanımı rappelzdeki gibi
    metin 2 deki gibi bir oyuncu popülasyonu
    son zamanlarda çok aradım aiona bakayım dedim ama çok yavaş bir oyun bi yetenek atmak veya bir yere gitmek seneler alırmı alıyormuş neyse önereceğiniz oyun var mı ? böyle beni saracak eğlendirecek bir oyun yardımcı olursanız sevinirim....

• Seneler alıyor çünkü, o saydığın oyunların her biri Aionun tek bir mapi ;)
    Ayrıca Aion mapinde dolaşmak, atmosveri olsun detayları, mekanikleri olsun ayrı bir haziken o saygığın oyunlarda, sadece olsun die konulmuş resim tabanlı grafikler mevcut. Bu arada en son oynadığım oyundu mmorpg olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Revenge -- 5 Aralık 2015; 14:18:42 >
  • 4Revenge kullanıcısına yanıt
    Ama ben böyle bir yavaşlık görmedim bir oyunun başlangıcı insanı sarmalı bi yetenek kullanıym dedim adam bana binbir kere vurdu tamam kaçmam filan lazımda abi bu nedir piyasada hiç mi oyun kalmadı ? bizim gibi düşünen insanları neden görüp oyun yapmıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: woldhkk

Ama ben böyle bir yavaşlık görmedim bir oyunun başlangıcı insanı sarmalı bi yetenek kullanıym dedim adam bana binbir kere vurdu tamam kaçmam filan lazımda abi bu nedir piyasada hiç mi oyun kalmadı ? bizim gibi düşünen insanları neden görüp oyun yapmıyorlar?

oyunu açıp 3 lvl olup karar vermek çok yanlış, Aksine saydığın oyunlarda max lvl olmak ölüm gibi iken, bir aydan kısa bir sürede aionda max lvl olabiliyorsun.

Skill konusunda dediğim gibi başlangıcta her oyunda olduğu gibi sıkıcı gelebilir ama ileride eşit şartlardaki iki karekter 3 snde birbirlerini öldürebiliyor anlıyacağın tek atabiliyor skillerde gayet sexy ve vuruş hisini yaşatıyor . biraz dişini sık 20-30 ol sonra bakarsın duruma. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Revenge -- 5 Aralık 2015; 14:29:20 >
  • 4Revenge kullanıcısına yanıt
    eminsin demi bak en son başlangıçta bi büyücü olayım dedim seçmez olaydım ateş topu atana kadar öldüm :D önereceğin karakter var mı? başlangıçta beni hemen bağlayacak oyunu sevdirecek?
  • Metin2 , silkroad, knight vs ile Aion'u kıyaslamak oyun dünyasına yapılmış çok büyük hakarettir. 5 senedir aion oynuyorum. Şimdiye kadar Aion üzerine daha hızlı bir oyun görmedim. knight i 2007-2009 arası, silkroad ida 2008 senesinde oynamıştım. aionda her class hızlı yalnızca 65 olman lazım. Level atladıkça karakterinin hızlı arttıran skiller geliyor. Ayrıca bir dünya map var ve bu mapler arasnda dolaşmak çok basit. Oyunu öğrenmemişsin. Muhtemelen 1 gün oynayıp bırakmışsındır.

Aion'u ancak, tera, wildstar, wow, gw2 gibi kaliteli oyunlar ile kıyaslayabilirsin. Metin2 dediğin oyun çöplükten ibaret.
  • Peki başlangıç için karakter fark eder mi nelere dikkat edeyim bu oyunun rehberi hazırlanmalı bence?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steamdeck kullanan var mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki başlangıç için karakter fark eder mi nelere dikkat edeyim bu oyunun rehberi hazırlanmalı bence?

Ben oyunu uzun zamandır oynamıyorum , en son gunner sınıfı felan gelmiş, sırf onu denemek için bir ara tekrar niyetlendim ama bazı sebeplerden fırsat bulamadım.
    Şimdi skill olayı aionda talent şeklinde yani ileri lvllerde level aldıkça atıyorum A skili açıldı 5 lvlde 15 lvlde bu A skilinin 2. aktivi açılıyor. yani A skiline 2 kere basıp ard arda farklı skiler vurursun, bu 3 e kadar yükseliyor her skil için farklı tabi. bu da bir çok oyundan hızlı skil kulanımı ve özgün combolar yapmanı sağlıyor.

Ranger oynadım ben uzun süre severek ama dediğim gibi 15-25 lvl e kadar felan tek skil olayı biraz sıkıntı kaç vur yapıosun skil CD si bekliosun felan ama sonraları saten ard arda skil vurabiliosun normal atağa ihtiyaç kalmıyor sadece ölmemek için kaçıyosun :D Rangerda kite (vur kaç olayı) çok hoş bişey senden cok üstün adamları sinir ede ede kesersin ki saten kasmıs bir rangerın tek komboda kesemeyeceği yok. Belki ilk levelrde skilerin yetersiz olmasının sebebi sana kite olayını kavramanı sağlamaya çalışmaktır. Dediğim gibi uzun süredir oynamıyorum, benim verdiğim bilgiler sadece temel ve aklımda kalan bilgiler. hali hazırda oynayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

quote:

Peki başlangıç için karakter fark eder mi nelere dikkat edeyim bu oyunun rehberi hazırlanmalı bence?

Ben oyunu uzun zamandır oynamıyorum , en son gunner sınıfı felan gelmiş, sırf onu denemek için bir ara tekrar niyetlendim ama bazı sebeplerden fırsat bulamadım.
    Şimdi skill olayı aionda talent şeklinde yani ileri lvllerde level aldıkça atıyorum A skili açıldı 5 lvlde 15 lvlde bu A skilinin 2. aktivi açılıyor. yani A skiline 2 kere basıp ard arda farklı skiler vurursun, bu 3 e kadar yükseliyor her skil için farklı tabi. bu da bir çok oyundan hızlı skil kulanımı ve özgün combolar yapmanı sağlıyor.

Ranger oynadım ben uzun süre severek ama dediğim gibi 15-25 lvl e kadar felan tek skil olayı biraz sıkıntı kaç vur yapıosun skil CD si bekliosun felan ama sonraları saten ard arda skil vurabiliosun normal atağa ihtiyaç kalmıyor sadece ölmemek için kaçıyosun :D Rangerda kite (vur kaç olayı) çok hoş bişey senden cok üstün adamları sinir ede ede kesersin ki saten kasmıs bir rangerın tek komboda kesemeyeceği yok. Belki ilk levelrde skilerin yetersiz olmasının sebebi sana kite olayını kavramanı sağlamaya çalışmaktır. Dediğim gibi uzun süredir oynamıyorum, benim verdiğim bilgiler sadece temel ve aklımda kalan bilgiler. hali hazırda oynayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.

Rangeri değiştirdiler artık ilk levellerde bayağı skili oldu. Kite yapmasına gerek kalmadı :)

• quote:

Al sana youtube dan bulduğum rasgele Ranger videosu

https://www.youtube.com/watch?v=EBN2tRBte8s

Bu oyun yavaşmı sence ? Aionla son levele gel pvp ye çık. Hayatında görebileceğin en hızlı oyun olduğunu anlayacaksın.
  • Vallah haklısınız gibi başladım 13 level büyücüyüm şu anda zincilemeler başladı adamı ağaca çevir en güclü yeteneğin cd si dolana kadar o adam ağaç olarak kalıyo :D genelde savaşçı gibi yakın dövüşçüler takılıp kalıyorlar karşımda :D özellikle şu uçma olayı muhteşeeeem !!!!! ama bazı hatalar var hala

görevdeki karakterleri bazen bulamıyorum haritada tam bulunduğum yerde gösteriyor üstlere çıkıyorum adam yok alta zaten inilmiyor didik didik ettim bulamadım
    birde şu karakter ekranı büyüklüğünü yükseltseler iyi olur kör oldum son 1 saatte ayarlardan en yükseğe çektim yine minnacık :D neyse keşke bi rehber hazırlansa daha iyi olur

hatırlamışken sayı sanki azalmış? serverler birleşince herhalde sayı artacak?

• Görevlerde sorun yokta sen çözememişsindir. Bazı karakterler bazı saatlerde çıkar. Zaten görevde de yazar. Gece veya gündüz diye. 5 senedir oynarım bozuk görev görmedim hiç. Bu arada hızlı karakter istemişsin ama büyücü yavaş bir karakterdir ama çok fazla artistliği vardır.
  • Görevler konusunda benim zamanımda bir site vardı görev ismini yazıyordun resimli veya videolu olarak anlatıyordu. Direk googleyede yazsan çıkar sanırım görev ismini. Görev diyince bazı görevleri tek yapmak ölümdü zamanında, özelikle benim hatırladığım 55 lvlde özel bir silah veren görev vardı karşı ırkın mapine riften giriyordun adamların basesindeki komtan tarzı bir guardı kesiyodun, işin kötüsü rift random saat ve yerde açılıyodu girdkten sonrada ölürsen tekrar kendi mapine felan dönüyordun totem atıp savelemesen veya kırmazlarsa tabi o totemi. Nefret etmiştim o görevden ya :D o yüzden oyunda bir adet arkadaş edinirsen hem kolay kasarsın hemde motivasyonun artar.
  • Birde ben şu an 17 lv oldum 20 lv ye kadar kasılmam lazım görevleri hangilerinden alayım neleri yapayım bir yardımcı olurmusunuz?
  • woldhkk W kullanıcısına yanıt
    Görevlerde sırası ile sarı, koyu mavi ve kırmızıları takip et. Hiç bir haritada bu renkleri görmezsen açık mavilere başlarsın.

Ancak:

Yol yakınken bırak. Oyunda hackshield gibi bir şey yok, hile oranı çok yüksek. İleride item, rank yaptığında emeğine acıyıp bırakamıyorsun. :)

Şubat' ta Blade and Soul international geliyor, bir de Archage' e geçen çok Aion' dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystere

Görevlerde sırası ile sarı, koyu mavi ve kırmızıları takip et. Hiç bir haritada bu renkleri görmezsen açık mavilere başlarsın.

Ancak:

Yol yakınken bırak. Oyunda hackshield gibi bir şey yok, hile oranı çok yüksek. İleride item, rank yaptığında emeğine acıyıp bırakamıyorsun. :)

Şubat' ta Blade and Soul international geliyor, bir de Archage' e geçen çok Aion' dan.

Uzun zamandır oyuna girmiyorsun sanırım :) oyunda hileye son verdiler. Aktif olarak oynayanlara sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

Ancak:

Uzun zamandır oyuna girmiyorsun sanırım :) oyunda hileye son verdiler. Aktif olarak oynayanlara sorabilirsin.

şu mesajdan sonra açtım baktım gayet güzel çalışyıor hile :D

• hile nedir tam olarak? bende şimdi yeni başladım sıkıntı büyükse emek vermeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufujk

quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

Ancak:

şu mesajdan sonra açtım baktım gayet güzel çalışyıor hile :D

Hile çalışıyor. Ancak bir program çıkarttılar. 150m etrafınızda biri hile açtığı zaman şu oyuncuda hile var şeklinde gösteriyor. bu nedenle son 2 ay içerisinde 100 e yakın gunner banlandı. zaten şuan serverda gunner kalmadı. Oynayan arkadaşın yokmu hiç sorabilirsin. Adminlerde bu programdaki sonuçları ban sebebi olarak kabul ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

hile nedir tam olarak? bende şimdi yeni başladım sıkıntı büyükse emek vermeye gerek yok

Şuan için pvp yi etkileyen bir hile yok. kullananda yakalanınca direk banlanıo zaten. aiondaki hile bundan 3-4 ay önce can sakıcı durumdaydı. ancak şuan bir sıkıntı yok. zaten "sıfır" hileli online bir oyun bulamazsın. her oyunda hile vardır. sorun hile değildir. sorun hileyi banlamayan admindir. Şuandada böyle bir durum yok zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.