Şimdi Ara

OYUN ÖNERİLERİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Çok uzun bir zamandır online oyunlara tıkıldım kaldım. Artık oynamamayı düşünüyorum. Bu yüzden sizden değerli oyun önerilerinizi bekliyorum. FPS tarzına daha bir yatkınım TPS de olabilir beni benden alacak dünyadan koparacak bir kaç oyuna ihtiyacım var. Bilgisayar özelliklerim; 8GB RAM, NDVIA 860M ekran kartı Windows 7 64 Bit. Oynayabileceğim bilgisayarımın destekleyeceği her türlü oyuna açığım şimdiden değerli önerileriniz için teşekkür ederim

• C.s go,h1z1,left 4,bat 4,cod mw 2
    Benim foveri oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrim istediğini verir.

• blacklight 3 senedir sıkılmadan oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

blacklight 3 senedir sıkılmadan oynarım

Bahsettiğiniz oyun blacklight:retribution mu ? arkadaşlarla büyük heveslerle başladık çokta hoşumuza gitti eu serverinde 1-2 level oynadık. Fakat oyunda server yok neredeyse. Maç bulamıyorduk bıraktık. Sizdede durum öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerks

quote:

Bahsettiğiniz oyun blacklight:retribution mu ? arkadaşlarla büyük heveslerle başladık çokta hoşumuza gitti eu serverinde 1-2 level oynadık. Fakat oyunda server yok neredeyse. Maç bulamıyorduk bıraktık. Sizdede durum öyle mi

evet
    beni büyük ihtimalle görmüşsünüzdür

oyunun içine ettiler parity güncellemesi ile fakat arada bazen serverlere giriliyor daha yeni baktım 12 tane server vardı aktif olan

https://www.youtube.com/watch?v=JdhP3aUxg34

• quote:

quote:

quote:

evet

oyunun içine ettiler parity güncellemesi ile fakat arada bazen serverlere giriliyor daha yeni baktım 12 tane server vardı aktif olan

100 kişinin oynadığı oyunu oynamakta insana çok saçma geliyor. Wolfteam gibi bir oyunu milyonlar oynarken bu oyunun tutmaması çok kötü olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    7 ay önce açıldı
    Oyun önerileri
    13 yıl önce açıldı
    Oyun önerileri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet

100 kişinin oynadığı oyunu oynamakta insana çok saçma geliyor. Wolfteam gibi bir oyunu milyonlar oynarken bu oyunun tutmaması çok kötü olmuş

hocam reklam bütçeleri yok adamların olmamasıda normal oyundaki her şey beleş çünkü
    birde söylemeyi unutmuşum
    steam den indirmeniz gerekiyor oynamak için
    oynayacak olursanız mesaj atın zombilere karşı felan oynarız beraber

• Biraz geç oldu ama hepinize değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim beyler sağ olun var olun
  • Valla ne diyim csgo yetiyo başka oyunlara zaman kalmıyor yoksa şiddetle tavsiye ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.