kotasız internete geçtim. her türlü oyun önerisi lazım. kendiniz oynayıp beğendiğiniz pyunlar varsa söyleyin indiricem. her türlü oyun olur.
Strateji oyunlarını seviyormuşsun: Generals serisini oyna bitir Age of serisi aynı şekilde Company Of Heroes oynayabilirsin çok kaliteli oyun. Bunun dışında GTA IV , NFS Shift , NFS Undercover(Pek güzel olmasa da oyna bence) , Crysis , Test Drive Unlimited , Assasin's Creed.
Benimde çok sevdiğim.:Tom Clancy's Ghost Recon serisi ayrıca mümkünse 10 Gün sonra çıkıçak Football manager 2010'da sömür :D
quote:
Orijinalden alıntı: punisher57
kotasız internete geçtim. her türlü oyun önerisi lazım. kendiniz oynayıp beğendiğiniz pyunlar varsa söyleyin indiricem. her türlü oyun olur.
Oncelikle hayirli olsun arkadasim.. En iyisini yapmissin.. Onerilere gelince: Street Fighter 4, Devil May Cry 3 SE ve 4, Kings Bounty: The Legend, Tomb Raider Underworld, Death Track: Resurrection, Prototype, Bionic Commando, Space Siege, Transformers 2, vs. Simdilik bunlari yukle.. Epey zamanini alacaktir zaten.. Daha sonra ekleme yaparim.. Bu arada elektrik faturasina dikkat derim..
Bu bir Zorrentliç üyeliği bak oradan kim neyi ne kadar çekmiş ona göre başla indirmeye.
GTA IV , NFS Shift, Crysis , Test Drive Unlimited , kal of dati 4
x-men origins öneririm daha yeni bitirdim oldukça güzel bir oyun.
Dead Space i oynamadıysan kesinlikle ilk sıradan sok listeye
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
Strateji oyunlarını seviyormuşsun: Generals serisini oyna bitir Age of serisi aynı şekilde Company Of Heroes oynayabilirsin çok kaliteli oyun. Bunun dışında GTA IV , NFS Shift , NFS Undercover(Pek güzel olmasa da oyna bence) , Crysis , Test Drive Unlimited , Assasin's Creed.
age of serisiyle company of heroes serisini bitirdim zaten ama diğer oyunlara da bakıcam saol
NBA 2k10
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme