Arkadaslar 2 tane oyun arıyorum özellikleride soyle yardımcı olursanız cok sevınırım :
1. Toplu dovus kalabalık gruplar halınde yani '' the warriors '' gibi bir oyun arıyorum.
2. Spartan total warrior gibi kalabalık ordu savası gibi eski donemlerde gecen bır oyun arıyorum.
Simdiden önerileriniz icin sagolun...
valla kardesim the warriors gibi oyun ariyorum bende ne zamandir ama daha bulamadim oyle bisey tribe girdim resmen ya bulursan o tarz oyun soylersin artik bizede
quote:
Orijinalden alıntı: EfecanUysal
Arkadaslar 2 tane oyun arıyorum özellikleride soyle yardımcı olursanız cok sevınırım :
1. Toplu dovus kalabalık gruplar halınde yani '' the warriors '' gibi bir oyun arıyorum.
2. Spartan total warrior gibi kalabalık ordu savası gibi eski donemlerde gecen bır oyun arıyorum.
Simdiden önerileriniz icin sagolun...
Mesajım bulunsun bende bu tarz oyun önerileri istiyorum.
25 to life adlı bir oyun vardı the warriors tarzı ama xbox 360'a çıktımı haberim yok.
Ps2'de vardı sopalı bir adam vardı kapağında.
Derdimiz aynı ama cevap yok galiba Bu kadar oyun aşığı insanın bır arada oldugu bır yerde elbet gelır cevap arkadaslar beklıyelım
Arkadaşın istediğini söylediği oyunla bunların alakası yok hocam ama hepsi güzel oyunlar denemediği varsa mutlaka denemeli (RDR'yi oynamayanı dövyolarmış)
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
quote:
Orijinalden alıntı: Coldhuntr
Dantes İnferno
Dragon Age
Mass Effect
Red dead redemption
Fable3
Bu oyunları deneyebilirsin pişman olmazsın
Arkadaşın istediğini söylediği oyunla bunların alakası yok hocam ama hepsi güzel oyunlar denemediği varsa mutlaka denemeli (RDR'yi oynamayanı dövyolarmış)
İstediğim tarz oyunlarla gercekten pek alakası yok RDRyi gecen yaz oynadım bıtırdım gercekten oynamayanı dovsunler Hala istediğim tarz oyun cıkmadı ona yanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme