Bildirim
Oyun Önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Rpg yolda bazen sıkar.Pes yükle god of war toy story 3 -
pes gow flan oyna -
Dantes İnforno Prince Of persia Prince of persiayı şiddetle tavsiye ederim ama bazı yerlerde kafa yoracaksın -
Need for Speed Carbon Own The City Bak bu oyunda kariyer kas zamanın nasıl geçtiğini anlamassın ama sen illa ki rpg istiyosan bana göre pspni en güzel 2 rpgsi
1-)Jeanne D'arc (Çünkü aksiyon deil saf rpg ve gerçekten oynanmaya değer bir oyun)
2-)Crisis Core Final Fantasy VII (Oyun ilklerden sıkıcı gelebilir ama yavaş yavaş ısınınca tadını alabiliyorsun oyunun)
Ben 2 dedim ama yinede bi 3. şık ekliyeyim
3-) Crimson Gem Saga (Bu oyun da Jeanne D'arc tarzındadır. Gerçekten güzel bir oyun. Zamanın nasıl geçtiğini anlamassın)
Ama dediğim gibi Carbonda kariyer kasmak bence oldukça keyifli yinede sen bilirsin -
musou orochi. dynasty force 2side çok güzel oyunlar ama japon oyunları.nasıl indiririm dersen bana ulaşman yeterli -
Grand Trismo 5 vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X