Bildirim
Oyun Önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
up up up -
Battlefield serisine gec diyebilirim.Bilim kurgu degil ama guzel ve gercekcidir
İnsan kendisini savasta hissediyor gercekten onun disinda illaki bilim kurgu diyorsan halo oyna derim eski ve guzeldir ayrica cod bo 2 bilm kurgudur 2023 u anlatiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Asker96
Battlefield serisine gec diyebilirim.Bilim kurgu degil ama guzel ve gercekcidir
İnsan kendisini savasta hissediyor gercekten onun disinda illaki bilim kurgu diyorsan halo oyna derim eski ve guzeldir ayrica cod bo 2 bilm kurgudur 2023 u anlatiyor
hocam crysis gibi birşey olsun ya ama diğerlerine bakacağım sağolun -
sadece sp olarak oynayacaksan black ops 2 yi dene derim tam tarzına uygun, busefer cod da biraz özentilik yapmış Crysis e görünmezlik falan . -
quote:
sadece sp olarak oynayacaksan black ops 2 yi dene derim tam tarzına uygun, busefer cod da biraz özentilik yapmış Crysis e görünmezlik falan .
Hocam Torrent den indirim dedim baktım cd sini buldum evde -
Blac ops 2 nin mi :) hadi iyisin güle güle oyna :D -
quote:
Blac ops 2 nin mi :) hadi iyisin güle güle oyna :D
Dostum suna bir el atarmısınız yahttp://forum.donanimhaber.com/m_79784086/f_//tm.htm#79784086 -
Ghost recon f.s.oyna şahane oyun ama oynanışı çözebilirsen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X