Şimdi Ara

Oyun önerisi yapabilirmisiniz arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyun almak istiyorum oynadıgınız ve güzel diyebileceğiniz oyunlar varmıdır? Ben en son Uncherted 2 ve God of war 3 bitirdim. 2 side mükemmel oyunlardı. Forumlardan araştiriyorum Prince Of persia'nın son cikaninimi almaliyim? yoksa assasin cred 2 mi almaliyim? assasin cred 1 de ilk başlarda cok zevk almama rağmen oyunun ortalarinda çok sıkıldım ve bir yer de kısır döngüye girip oyunu bırakmıştım.

Önerilerini için şimdiden teşekkür ederim.

• ac 2 yi al 1.yi bende sıkılıp bırakmıştım ama 2. daha güzel bence pop u pek düşünme orta seviye bir oyun red dead redemptionıda alabilirsin
  • Red dead'i da alabilirim incelemelerini gördüm güzel bir oyuna benziyor. Teşekkür ederim önerin iiçin
  • KZ2 yada Batman oynayabilirsin.RPG seviyorsan FF13 , Resonance of Fate ya da Valkyira Chronicles...
  • god of war 1 ve 2 yi oynamadıysan onları da oyna... olmadı bayonetta oynayabilirsin... prince of persia'yı çoook ucuza bulursan al oyna... ben 20 liraya filan almıştım...

ayrıca şu sıralar eski de olsa Blitz: The League 2 oynuyorum :) kuralsız spor oyunları güzel oluyor...
  • RDR veya AC2'yi öneririm...
  • dead space
  • Battlefield: Bad Company 2
  • pes2008 tavsıye ederım guzel oyudur.
  • God Of War collection ve GOW 3 almalısın kesinlikle eğer silahlı oyunlar tercihim diyorsan Kıllzone 2 tek geçerim..
  • GOW 3 kesinlikle
  • AC2 nin PC versiyonu krekli.
    GOW 1 ve 2 iyi oynamadıysan 3 almamanı, GOW collection almanı sonra GOW 3 almanı öneriyorum.
  • Red Dead Redemption al bence.
  • Assassin's Creed mi Prince of Persia mı dersen kesinlikle Assassin's Creed derim. Ha oyun öner dersen ne oynadıklarına bakıyorum gow3 ve uc2 oynamışsın third person seviyorsun sanırım sen. Bayonetta, RPG seviyorsan Demon's Souls.
  • hazır konu açılmışken sorayım fallout 3 onerir misiniz 1 ve 2 yi oynamadım
  • Red Dead Redemption al bence.
  • red dead redemption al
    son günlerin en popüler oyunu
  • Battlefield Bad Company 2 yi önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

dead space

ben aldım bunu shopto' dan bekliyorum. Ama oynayabileceğim konusunda ciddi endişelere sahibim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.