forumda okuduklarım sayesinde led tv kararımdan vazgeçip plazmaya yöneldim.özellikle yabancı sitelerde de oyun severler çoğunlukla plazma öneriyorlar.fakat şimdi de hangi plazmayı seçeceğim dert oldu.şimdiye kadar sadece panasonic modellerini inceledim ve açıkçası kafam karıştı.işime yaramayacak baz özellikler için fazladan para vermek istemiyorum.oyun odaklı bir plazmaya ihtiyacım var.tabii arada blurayden film izlemek de keyifli olurdu.ekonomik plazmalara yöneldiğimde satıcıların "bunlar eski,yansıtması fazla panelleri kullanıyor" cümleleri yüzünden panasonic u serisine yönelip işi bitiremiyorum.eğer 1000-1500 lira bütçe için plazma önerirseniz çok mutlu olurum.herkese şimdiden çok teşekkürler.
Verebileceğin fiyata göre Panasonic'in orta - orta üst PDP modellerine bakarsın. U yerine S ya da G serisi modelleri daha başarılıdır. Oyun konusunda plasmaların başarısı yadsınamaz zaten bu konuda genel olarak LED TV lerden daha iyiler.
Benim sorunum da şu malesef:g>s>u olayını biliyorum ama sebebini bilmiyorum.mesela teknomarketteki görevliler bana u serisinin paneli hakkında bilgi veremiyor.beni yansıma yapar diyerek vazgeçiriyor:)sadece oyun oynayacak biri için u ile s serisi arasında ne farkeder mesela? U serisi farkedilir bir farkla daha ucuz ve akıl ister istemez oraya kayıyor.
Onu Panasonicciler başlığına sor, albani usta görür cevap verir sana