Şimdi Ara

OYUN OYNAMAK İÇİN ÖNERİ.. LÜTFEN YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikli bütçem en fazla 2300tl'dir.

Şu an kafamda bir tek Lenovo Z510 i7 var onun ayarında daha uyguna da olabilir laptop önerisi olan var mı? Isınma ve donma sorunu olmaması gerek. Ayrıca bu cihazı kullananlar cihaz hakkında yorum da almak isterim.

• ısınma sorunsa lenovo yu elemelisin.
  • Dun bimekse gittigimde satici bana isinma sorunu her laptopta var fakat bunlarin kasasi farkli oldugu icin pek etkilemez dedi ayrica fan sistemlerinde oyun oynarken ters sistem calistirip tozu falan hepsini disari atar dedi. Bir de su hizmetleri cok hosuma gitti eger bir sorun olursa bize getirdigin makina yerine sana yenisini verip kullanmadigin zamanlarda magdur olmama garantisi veriyoruz diyince gercekten aklimi fazlasiyla celdi fakat ne kadar dogru bilemem deneyip tecrube edinen arkadaslar yorum birakirsa cok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://direct.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-notebook-pmu296419

750M oyun için herkese öneriyorum şiddetle. Full aluminyum kasa.
  • Lenovo'dan vazgeçme bence kasa olarak ince ve baya sağlam. Işıklı klavyesi de mevcut

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_z510_59_391783__notebook?keyword=783
  • @Harpooner; öncelikle cd sürücüsü yok cihazda ayrıca 6gb ram ne kadar yeterli son oyun için? Tartışılır. Işıklandırması falan güzel fakat markası dell olması ayrı bir düşündürüyor beni açıkçası, daha önce kullanan arkadaşlardan fikir alabiliriz bu konuda. Bana göre sadece ekran kartı koyup bırakmışlar ama daha araştırmak lazım tabii.

@istabul001; hocam bende sanırım bu modeli alacağım ama çoğu yerde 2100-2300 arası fiyat düşmesini bekliyorum açıkçası yanlış olmasın ama ben ürünü incelediğim de sadece caps lock ve num lock tuşlarında ışık vardı kalan sistem normal ışıksızdı? ayrıca bunun i5 ile i7sinde oyun oynarken çok bir performans eksikliği olur mu onu merak ediyorum, eğer etmiyorsa i5 almam daha mantıklı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: By.BuraK

@Harpooner; öncelikle cd sürücüsü yok cihazda ayrıca 6gb ram ne kadar yeterli son oyun için? Tartışılır. Işıklandırması falan güzel fakat markası dell olması ayrı bir düşündürüyor beni açıkçası, daha önce kullanan arkadaşlardan fikir alabiliriz bu konuda. Bana göre sadece ekran kartı koyup bırakmışlar ama daha araştırmak lazım tabii.

@istabul001; hocam bende sanırım bu modeli alacağım ama çoğu yerde 2100-2300 arası fiyat düşmesini bekliyorum açıkçası yanlış olmasın ama ben ürünü incelediğim de sadece caps lock ve num lock tuşlarında ışık vardı kalan sistem normal ışıksızdı? ayrıca bunun i5 ile i7sinde oyun oynarken çok bir performans eksikliği olur mu onu merak ediyorum, eğer etmiyorsa i5 almam daha mantıklı olacaktır.

6gb ram yeter fakat lenovo z510'ların kronik bir sorunu var ekranlarında, şansa bağlı, beyaz rengi tam beyaz değilde buz mavisi beyaz gösteriyor, bu senin için sorun olmazsa alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikososyal -- 7 Şubat 2014; 1:31:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • By.BuraK B kullanıcısına yanıt
    Dell iyidir. N5110 kullanıyorum, harddisk yandı. Servis sorgusuz sualsiz değiştirdi, termal macunu yeniledi temizliğini yaptı. Dell garantili ürünün varsa sırtın pek yere gelmez :) bende dell bakıyorum ama biraz bekleyeceğim belki fiyatlar az biraz esner

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikososyal

quote:

Orijinalden alıntı: By.BuraK

@Harpooner; öncelikle cd sürücüsü yok cihazda ayrıca 6gb ram ne kadar yeterli son oyun için? Tartışılır. Işıklandırması falan güzel fakat markası dell olması ayrı bir düşündürüyor beni açıkçası, daha önce kullanan arkadaşlardan fikir alabiliriz bu konuda. Bana göre sadece ekran kartı koyup bırakmışlar ama daha araştırmak lazım tabii.

6gb ram yeter fakat lenovo z510'ların kronik bir sorunu var ekranlarında, şansa bağlı, beyaz rengi tam beyaz değilde buz mavisi beyaz gösteriyor, bu senin için sorun olmazsa alabilirsin

İnternetten değil de bizzat gidip içini açıp kontrol ettikten sonra alacağım dediğinizi de unutmadan yetkiliye sorarım teşekkürler

• ozeceze kullanıcısına yanıt
    Dell markasına nedendir bir türlü alışamadım, sanırım hiç kullanmadığımdan kaynaklanıyor ama denemeye değer sanırım. Biraz araştırmak lazım
  • By.BuraK B kullanıcısına yanıt
    Dell servisli ürün sizi üzmez. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.