Şimdi Ara

oyun oynarken acaip sinirlenenler var mı benim gibi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • FIFA beni deli edecek sinir hastasi edecek kolu da kiramiyorum en son fifa 15 oynarken kirmistim simdi 500 lira olmus bi kol kirsam daha alamam duvarlari yumrukluyorum sinirden elim ayagim titriyor aleti kapatirken, bir gun kolu degil ama elimi kiricam valla

Ben kaybetmeyi de kaldıramıyorum karsimdaki adam eze eze hakkiyla yense bile sinirden deliye dönüyorum bir de ustune boyle saçma sapan yenilince yani 2 kat tavan yapiyor sinirim bir de sus işareti yapıp golü izletmiyorlar mi... Karşımda olsa çok kötü şeyler olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 29 Ocak 2020; 0:5:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod mw

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tf2 oynarken sinirlenmek mantıklı bir hareket değil zaten, sen dota2 oyna ve sinirlenme de göreyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 29 Ocak 2020; 2:22:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

Team Fortress 2 oynarken çok gülüyorum, olmadık yerde kafama füze atıyorlar falan çok eğleniyorum, neden sinirleneyim ki? Sorun bence sende.
    Entry nick uyumu

Ahxhshsj sesli güldüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlayamıyorum sizleri, gerçekten! Oyun oynamaktaki amaç eğlenmek değil mi?

Benim gözümde oyun oynarken saldırganlaşan birisi 5 yaşındaki veletlerden farksızdır. Madem böyle bir probleminiz var, o zaman oyun oynayabilecek olgunluğa ulaşın, sonra oynarsınız.

Zira yaptığınızın bence Kurtlar Vadisi izleyip de cinayet işlemekten hiçbir farkı yok.

• Bu ara yine lole sardım günler stresli geçiyor

• Europa Universaliste onca diplomasiye rağmen, durup dururken 10 devlet bana savaş ilan ettiğinde çıldırıyorum
  • Gta 5 oynarken sinirden masayı yumruklayıp kırmıştım

• Ben hiç bi oyunda sinirleneceğimi tahmin etmezdim ta ki Lol ile tanışana kadar.

• LoL oynarken benim bile bir kere kalbim sıkışmıştı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.