Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN ANİDEN MONİTÖRÜM SİNYAL YOK DİYİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arada dönüşdürücü yok ustam

• quote:

Orijinalden alıntı: Hopeisdope

Ben de psu dan şüpheleniyorum ama oyun oynarken yayın açıyorum mesela yayın açtıktan 1 2 dakika sonra bir anda sinyal yok diyiyor ekran kasam halen çalışıyor ve dc de arkadaşlarımın sesini duyabiliyorum benim sesim onlara gitmiyor ama işlemcim amd ryzen 5 2600 ekran kartında anlık kesinti oluyor galiba bunun sebebi de güç kaynağı büyük ihtimal oynadığım oyun işlemci kullanan bir oyun yayın açınca da işlemciden kullanıyor işlemciden de şüpheleniyorum ikisi arasında kaldım.

Herhangi baska bir seyden süphelenmene gerek yok. Konudakiler de sundan bundan olabilir mi diye ugrasmasınlar.. O güc kaynağı o ekran kartını kaldırmaz. Bilgisayarın AMD tabanlı sistem üstelik AMD ekran kartı kullanıyorsun. Hatta Intel ve Nvidia olsaydı o PSU yine sorun cıkartırdı.. Belli baslı marka güc kaynakları haric PSU'ların üzerinde yazan değer vereceği gücün en fazla %60'ı kadardır.. 500 W yazıyorsa 350 W verir.. Bilgisayarındaki PSU 350 w değerindedir ve sorun yasaman cok dogal

OYUN OYNARKEN ANİDEN MONİTÖRÜM SİNYAL YOK DİYİYOR
    OYUN OYNARKEN ANİDEN MONİTÖRÜM SİNYAL YOK DİYİYORwww.anandtech.com
    The AMD Radeon RX 580 & RX 570 Review: A Second Path to Polaris
    https://www.anandtech.com/show/11278/amd-radeon-rx-580-rx-570-review/16

Tabloda da göreceğin gibi RX 580 Peak 250 W falan cekiyor. Hatta oyunda 320 - 360 wattlara kadar ulasıyor. Bilgisayardaki diğer parçalar bir 150 w falan kafadan ceker zaten. Tam yükte toplam 500 w cekse elindeki dandik PSU 350 W ancak verebilir ve PSU patlayabilir de..

Sorunu baska yerde arama PSU satın alman lazım. 600 W silverstone strider essential alabilirsin o yeterli gelir diye düsünüyorum cünkü en az 500 - 550 w güc verebilir 500 TL gibi bir masrafın var yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 31 Ağustos 2021; 9:25:48 >

• Programming Guru kullanıcısına yanıt

Anladım üstad çok teşekkür ederim, şuanda pek param yok büyük ihtimal 2. el alacağım psu yu.

• Merhaba,

Farklı kablo ile denediniz mi acaba?

• Sorun güç kaynağında değil arkadaşlar, klasik wattman sorunu driverden frekansı -15 e çektim ve çözüldü cevaplar için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.