Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN AŞIRI SİNİRLENİYORUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepinize çok teşekkür ederim tavsiyeler için kendimi derslere verdim. Oyunu bırakmak işe yaradı notlarım yükseldi. Eğer oynarsan da kendimi "zevk almak için oynuyorum boşver" psikolojisine veya adam benden iyi oynuyor, beni öldürüyor ve maçı kazanıyorlarsa "demek ki benden iyiler helal olsın" diyorum ve cidden işe yarıyor. Sağlıcakla kalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede aynı sıkıntı var, ama en azından senin sadece oyun oynarken oluyor, geçen gün telefonda birine bağırdım, pişman oldum anlık olarak küçük bir tartışmaydı halledilebilirdi rahatlıkla alttan alsaydım, ama niye böyle yaptım bilmiyorum, artık 15 yıllık adam beni sildi watsaptan rehberden faceden artık umrunda değilim, özür de diledim ama olmadı artık ne kadar şiddetli konuştuysam hatırlamıyorum.önemli bir adamı kaybettim. oyun oynarkende özellikle lol, aynı şey oluyor, kaybetmekten nefret ediyorum, yani yemin ederim aynı internet cafede olsam o çocuklardan biriyle akşam haberlerde izlersiniz oyun yüzünden kavga çıktı 7-8 ölü felan diye, şu an yazarken bile o anları hatırlayıp dişlerimi sıkıyorum resmen. sırf bu yüzden cafelere gitmiyorum başımı belaya sokmamak için.

tavsiyem: ben bu şekilde yapıyorum; orta seviyede sporcuyum body yapıyorum,fitnss felan, boks yapıyorum kum torbasında epey stress atıyorum. Ama yinede sinirleniyorum, stres atmasam ne olacak kim bilir.ekstradan şiddet içeren sporları adrenalin seviyesi en üstte olan sporları yaparak kendimi bir şekilde tedavi etmeye çalışıyorum, en azından anlık öfke kontrolünü bu şekilde azalttım. bunlarla uğraşmasam milyarlık makinayı parçalarım çünkü, durum böyle

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    JEBANE PEDER NAHOEDJE

• -striker - kullanıcısına yanıt
    "demek ki benden iyiler helal olsın"

ben bunu diyemiyorum çünkü ben o adamlardan çok daha iyiyim, takımdaki mallar yüzünden kaybediyoruz sorun burada dahada büyüyor zaten, hakettiğin birşeyi basit bir bugdan yada takımdaki diğer adamlarr yüzünden kaybediyorsun bu dahada beter, hadi teketek bi pes maçı olsa satranç olsa dediğin doğru(ki ondada sinirleniyorum o ayrı). ama csgo lol v.b. gibi oyunlarda "demek ki benden iyiler helal olsın" bu cümleyi kuramıyorum malesef dahada çığrından çıkar yoksa bu iş kendi kendini kandırırsın :) ama kandırabiliyorsan kendini tamam rahatsan sorun yok, ben rahat değilim malesef
  • BlindGuardianNN kullanıcısına yanıt
    Aynısını yaşadım ben de yani benzerini. 15 yıllık arkadaşımla cs oynuyordum kritik zamanlarında maçın saçma sapan bir hatayla maç gitti ve çıldırdım nası bağırıyorum engelledim steam dan 1-2 gün yazmadım. Ama beni bildiği için o da ciddiye almıyor o anlarda yanlış anlamıyor tabii ki kötü birşey ama önüne geçemiyorum

• oyunları aşırı ciddiye alıyorsunuz. sorun bu. ucunda ölüm yok.
  • -striker - kullanıcısına yanıt
    AXAXXXAXAXAXAXAXA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki normalde de agresif birisin ama duygularini bastirmissin icine atmissin altbilincte birikmis hepsi. Oyun oynarken insan suanda olur, oncesini ve sonrasini dusunmez dolayisiyla alt bilincte biriken duygularin da yuzeye cikmis
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.