Ben normalde gayet sakin bir insanım. Ara sıra inişlerim çıkışlarım olur fakat oyun oynarken deliye dönüyorum. Çocukluk arkadaşlarıma çığlık çığlığa bağırıyorum küfür ediyorum. Etrafa zarar veriyorum. Bundan önce bilgisayar kırmıştım bir tane yine oyun oynarken. Pişman oldum şimdi ki bilgisayara vurmadım duvara vurdum bi tane gelişine elim kırıldı sandım. 4-5 tane kulaklık parçaladım. Cidden rahatsız edici bir sorun fakat önüne geçemiyorum. CS:GO oynuyorum. Birini vurabilcek pozisyondayken vuramadıysam, takım kötü oynuyorsa ve hata yapıyorsa bu olaylar gerçekleşiyor. Sonradan pişman oluyorum ama gözüm kararıyor oyun oynarken tavsiyeleriniz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Oyunu bırak diyecekseniz demeyin bırakamıyorum o gün bir boşluk oluyor oynamayınca. Şimdiden teşekkür ederim saygılar.
Ara ver bir süre (En azından 2 hafta). Sonra temiz başlangıç yapacağına söz vererek tekrar başla oynamaya. İşler kötüye gittiğinde tekrar bırak. Böyle böyle yavaş yavaş ilerleme kaydedersin. Sinirlendiğin noktaları başka duygu ve düşüncelerle değiştirmeye çalış. Kızıp bağıracağına kendi kendini protesto ediyormuş gibi alkışla mesela.
Bilgisayari ps4 ü filan uzak tut kendinden bak nasil birakiyorsun oyunu. Sen oyuna ulasman kolay oldugu icin birakamiyorsun, cihazlari yok et birakirsin rahatca
Psikolojik olarak destek almanı tavsiye ederim. Bu kadar kaptırman pek iyi bir durum değil.
Hshshahahha
Çok uzun süredir oyun oynamıyorum. (Yıllardır) Baktım ki güzel zaman geçirmek için, zevk almak için oynuyorum ama sinir sistemimi bozuyor. Yani amacını yerine getiremiyor. Komple bıraktım oyun işini. Çok rahatım şahsen.
ben online kafa topunda cildiriyordum yataga tekme attim ve coktu, duvara da yumruk atiyordum. Zaten her gol yedigimde kendi kafama yumruk atiyordum ciddiyim bak. En son tuvalette oynarken kil payi gol yiyince kendimi bi sıkmıştım, belimden sol ayağima kadar bir kac saniyeligine felc kalmistim, geçmisti ama agrisi 3 gun surdu. sonra daha oynamadim anda 1 2 haftada bir.
Oyun oynamayı bırakabilirsin
Oyun oynarken seni izlemek isterdim.
Sen şu cs oynarken çıldıran alman çocuk olmalısın galiba.
Bireysel oyunlar oyna
Rekabet içeren oyunlar oynama
Aynı sorun bende de var. Çözümü çok basit. PvP ağırlıklı oyunlar oynama.
Sizi çıldırtan rakipler ben ve benim gibiler. Soğukkanlı değilseniz yeteneğiniz yoksa oynamayın
Zaman geçmiş üstünden biraz fazla uzaklaştım galiba aslında iyi oynayan biriyim ömrümün çoğunu bilgisayar başında geçirmem buna etken olabilir eğer takımımda kötü oynayan varsa maalesef onu da boş geçmiyorum bir de ona giydiriyorum. Daha doğrusu öyleydim artık takımım var sakince oynuyorum
Bana alman derler tipim andırıyormuş hafif de beyaz tenli olunca kızarıyorum.
sasasa671S
kullanıcısına yanıt
Aaah ah. O oyun yüzünden telefon yumruk yemeyen noltw bir keresin de kafama yumruk attım fırlatıcak birşey bulamadım kendime patladım başım falan döndü bi garip oldum sağlam vurdum ama
Hepinize çok teşekkür ederim tavsiyeler için kendimi derslere verdim. Oyunu bırakmak işe yaradı notlarım yükseldi. Eğer oynarsan da kendimi "zevk almak için oynuyorum boşver" psikolojisine veya adam benden iyi oynuyor, beni öldürüyor ve maçı kazanıyorlarsa "demek ki benden iyiler helal olsın" diyorum ve cidden işe yarıyor. Sağlıcakla kalın.
quote:
Orijinalden alıntı: -striker
Aaah ah. O oyun yüzünden telefon yumruk yemeyen noltw bir keresin de kafama yumruk attım fırlatıcak birşey bulamadım kendime patladım başım falan döndü bi garip oldum sağlam vurdum ama
Youtubeye videosunu yukledigim icin mecbur oynuyorum hala ama artik o kadar sinirlenmiyorum sadece kendime anavrat sovuyorum o kadar oda azaldi artik yavas yavas, yani bir kac haftaya artik hic sinirlenmiyecegim.