Şimdi Ara

Oyun oynarken bilgisayarım kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım bazı oyunları oynarken kapanıyordu parçaları değiştirdim ama hala kapanmaya devam ediyor işlemci ve ekran kartı sıcaklığı düşük ekran kartı max 70 işlemci max 60 oluyor last of us oynarkende kapanıyor fortnite oynarkende kapanıyor bazen kapanması uzun sürüyor ama sonunda kapanıyor var mıdır önerisi olan.

Anakart: b450m s2h

Ram : x2 8gb

Ekran Kartı: 6600xt

İşlemci:5600x

Psu: 750W 80+ bronze

Windows 10 Pro

• Ekran kartı ayarlarından 70 olunca kapat gibi bir ayar açık olabilir, bir arkadaşımın başına geldi. Yazılımları kontrol et. Driverları güncelle ve fanların düzgün çalıştığına emin ol.

• Ben normalde Amd sistem sorunlarına cevap yazmıyorum. Belanızı aramışsınız ve bulmuşsunuz. Ama sana yazayım çünkü sorunun güç kaynağın bozulmuş gibi duruyor.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Bende öyle düşündüm ve "RS 600 ACAB M4" model PSU mu daha 2 gün önce "Nzxt C750" ile değiştirdim

• samtiger kullanıcısına yanıt

Bu testlerin uzun sürelisini de yaptığımda kapanma olmadı işlemciye de stres testi yaptım ayrıdan ekran kartına da yaptım kapanmamıştı kontrol ettim o şekil 70 derecede kapansın falan gibisinden bir ayarda yok

Oyun oynarken bilgisayarım kapanıyor
  • Bu sorunlar olduktan sonra sistemimdeki psu,ekran kartı, işlemci ve ssd değişti sadece ram ve anakartı değiştirmedim bunlardan olabilir mi sorun?

• Ram ayarları düzgün olmalı, bios ayarları da komple öyle.

Bios'u default'a çekip birkaç ayar verip çalıştırın bir müddet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.