Şimdi Ara

oyun oynarken bir süre sonra kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus gtx 680 ekran kartım var.dün akşamdan itibaren birden oynadığım oyunlar bir süre sonra kasmaya başladı. alt+tab yapıp masaüstüne dönüp ve hemen tekrar oyuna döndüğümde aniden düzeliyor ama bir süre sonra tekrar yapıyor.asus tweak programı ile tam oyun kastığı anda alt+tab yapıp takip ettim gpu kullanımı %99 oluyor o sırada. acaba ekran kartında donanımsal bir problem mi oluştu? win8 x64, ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z anakart, amd 8150 işlemci, 16gb ram ve ocz vertex 3 ssd var.kaspersky ile virüs taraması da yaptım fakat birşey bulamadı. grafik sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim değişen birşey yok. yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

• hocam aynısı banada oluyordu.oyunu fişe takılı iken mi oyunuyorsunuz şarjdanmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihaydin

asus gtx 680 ekran kartım var.dün akşamdan itibaren birden oynadığım oyunlar bir süre sonra kasmaya başladı. alt+tab yapıp masaüstüne dönüp ve hemen tekrar oyuna döndüğümde aniden düzeliyor ama bir süre sonra tekrar yapıyor.asus tweak programı ile tam oyun kastığı anda alt+tab yapıp takip ettim gpu kullanımı %99 oluyor o sırada. acaba ekran kartında donanımsal bir problem mi oluştu? win8 x64, ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z anakart, amd 8150 işlemci, 16gb ram ve ocz vertex 3 ssd var.kaspersky ile virüs taraması da yaptım fakat birşey bulamadı. grafik sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim değişen birşey yok. yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

kastığı zamanlarda sıcaklık değerlerine bak aida64 ' ten anlarız

birde virüste olabilir bir combofix yap

1)Combofix indiriniz.

2)Bilgisayarı yeniden başlatıp bilgisayar açılırken "F8" e basarak güvenli modda açınız.

3)YAPILIŞI : Combofix programını açıyoruz. Kendi yüklemeler yapıyor. Sonra size bir ekran gelecek I accept deyip geçin ve bekleyin Preparing to Run diyecek ve sonra stage 1 den 50 ye kadar kendi tamamlayacak ve en son birtane yazıların olduğu metin belgesi açılacak. Onu kapatıp sistemi yeniden başlatın. Tüm işlem bu kadardır .

4)NOT : COMBOFİX çalışırken arkaplanda hiçbirşey yapmayınız !!

Kolay gelsin

bjk__murat

• quote:

asus gtx 680 ekran kartım var.dün akşamdan itibaren birden oynadığım oyunlar bir süre sonra kasmaya başladı. alt+tab yapıp masaüstüne dönüp ve hemen tekrar oyuna döndüğümde aniden düzeliyor ama bir süre sonra tekrar yapıyor.asus tweak programı ile tam oyun kastığı anda alt+tab yapıp takip ettim gpu kullanımı %99 oluyor o sırada. acaba ekran kartında donanımsal bir problem mi oluştu? win8 x64, ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z anakart, amd 8150 işlemci, 16gb ram ve ocz vertex 3 ssd var.kaspersky ile virüs taraması da yaptım fakat birşey bulamadı. grafik sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim değişen birşey yok. yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

bende de bir benzer sorun var oyunlar 5sn normal 2 sn kasıyor sonra yıne 5 sn normal oluyor hala çözüm bulmadım

• bilgisayarım masaüstü arkadaşlar dizüstü değil. dediğim gibi gpu kullanımı %99 lara çıktığında sıcaklığını da kontrol ettim ama normal seviyelerde. virüs konusuyla ilgili de bu akşam format atmayı düşünüyorum. formattan sonra tekrar durumu bildiririm. inşallah ekran kartı bozulmamıştır tek endişem o :)
  • quote:

bilgisayarım masaüstü arkadaşlar dizüstü değil. dediğim gibi gpu kullanımı %99 lara çıktığında sıcaklığını da kontrol ettim ama normal seviyelerde. virüs konusuyla ilgili de bu akşam format atmayı düşünüyorum. formattan sonra tekrar durumu bildiririm. inşallah ekran kartı bozulmamıştır tek endişem o :)

Işlemci olarak ben de amd kullanıyorum ve aynı sorun bende de oldu hocam. Bilgisayar mavi ekran verdi şimdi format yemesini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • formattan sonra sorun yok. sanırım virüs girmiş. kaspersky e bile artık güvenilmiyor demekki :) yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.